Sidor

3.9.2015

Vähiin käy päivät...

Mooooi :D :D
Nyt voi oikeasti alkaa laskea päiviä karsintoihin. Ihan pimeetä :D Tajusin, että olen dieettiviikolla 36. Siis DIEETTIVIIKOLLA 36!!! Tuntuu todellakin epätodelliselta, että kisat ovat ovella. 

Biksut ovat valmiit. Jäin ihan koukkuun blingaamiseen ja se oli todellakin hyvä tapa rentoutua. Jos joku tarvitsee jeesiä jatkossa blingaamisen suhteen niin saa huutaa hep :) Meikä on kone :D Tässä on 2500 kpl Swarsovskin chrystal ab kiveä, jotka siis kimaltavat aika rajusti. Eli, kisat ei ainakaan jää timanttien määrästä kiinni :D Olen sanonut vitsiniä, että tulen olemaan iso kimalteleva diskopallo lavalla :D Lähti lapasesta mutta mitä sille voi kun innostuin :) Nyt vaan rasvat veke. Vielä pitää polttaa meinaa :)

Edit: NÄMÄ OVAT MYYNNISSÄ! Koodia mulle jos biksut kiinnostaa dea@thundertrainingnutrition.com :) Koko: alaosa M, yläosa: L. Bikinit ovat käyttämättömiä, eli uudet ja todella näyttävät. Nyt saa jäätävän upeat bikinit hyvään hintaan, ei kannata jättää tilaisuutta väliin :)


Paino laskee ja pihdeillä mitatut millit vähenevät kovalla sekä kiihtyvällä vauhdilla. Huomasin yksi aamu, että oma vaakani heittää todella paljon. Jos astun sen päälle 10 kertaa putkeen, niin paino on aina hieman eri. Pariston vaihto ei vaikuttanut asiaan ja tämä ärsytti niin paljon, että lainasin Mirkan vaaka :D Nauroin samalla, että dieettihörhön rakaisu kisakireyteen pääsemiseen: vaihda vaaka niin johan alkaa paino tippumaan :) No ei kai. On vaan kiva kun lukemaan voi luottaa, eli se on sama kun sen päälle astuu pari kertaa putkeen. Ja laski se paino, jopa kaksi kiloa. Huikeeta :D Kyllä, nauraan itselleni, tilanne on kieltämättä hyvin koominen!


Kävin Jarilla tsekissä lauantaina. Nyt vedetään kunnon loppukiri kohti Jyväskylää. Lähti ruokaa ihan reilulla kädellä mutta se ei haittaa :) Syöminen on niin last season!!!! Nyt menee kyllä paljon aminohappoja koska ne imeytyvät tehokkaasti ja kroppa pystyy hyödyntämään niitä poienillä kalorimäärillä. Sporttimekalta tilattu Scitec Bcaa Expess ja glutamiini ovat kestokäytössä. Ei tule kaloreita turhaan eikä aminohapot mene hukkaan :)Nyt on enää muutama treeni jäljellä ennen kisoja. En kyllä muista montako enkä todellakaan aikoo laskea niitä!


Päivän aamulenkki on takana ja pian pääsen Sirpan kanssa treenaamaan uutta kävelyä. T-kävelyhän muuttui L-kävelyksi. Sen jälkeen sitten jalkoja treenaamaan :)


Ja hei, näihin kannattaa tarttua jos haluaa tuloksia :) Meillä on huippu valmennustiimi kasassa enkä meinaa päästä valmennettavistani eroon koska he jatkavat valmennuksessa kun ensimmäinen jakso on päättynyt. Jotain olen siis tehnyt oikein. Koodia vaan minulle jos haluat tulla mukaan tiimiin!!

Mikäli pelkät ohjeet riittää niin nyt on huikea tarjous, se on voimassa 31.10.2015 asti. Hop Hop :)


P.s. Päivitän useammin urheilijasivuilleni fb:ssa Dea Henrikson, IFBB Figure. Käykää tykkäämässä niin pysytte ajan tasalla minun menoista :) Installa löytyy nimellä @dea.henrikson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.