Sidor

17.9.2015

TJ1, tilannepäivitys ja homma toimii :)

Heippa!

Laitetaan nyt taas hieman tilannepäivitystä :) Viimeistelypäivä kaksi alkaa olemaan pulkassa. Kalenterissa luki: TÄNÄÄN EI TEHDÄÄN MITÄÄN IHOLLE ja Ripsihuolto klo 14. Olen kyllä tehnyt muutakin. Esimerkiksi syönyt, käynyt salilla voimistelemassa painojen kanssa sekä peilaamaassa itseni WFC:n tyhjässä peilisalissa + maanut sängyllä ja relanut :)
Aamu alko happikävelyllä. Eikun… Se alkoi punnituksella ja s-postilla Jarille "multa on lähtenyt 1,2kg yön yli!!!! En meinanut tunnistaa itseni peilistä aamulle, tää taitaa toimia :D" Sen jälkeen piti ottaa selfie kunnosta peilin kautta. Kello oli kuusi aamulla ja oli pimeä, huono valo, shokissa ja unenpöpperössä koko ämmä ja paska kamera mutta sain otettu kuvan :) En oikein onnistunut vangitseman tilannetta tai kuntoa näsissä olosuhteissä mutta ainakin näkyy, että oon hieman unenpöpperössä ja menossa ulos kävelemään :D


Loput päivästä on mennyt laukkua pakatessa

Värit sekä tilbehöörit Fit4Youlta


Munia keittäessä
Riisiä ja lisää riisiä :) Olenko muuten muistanut sanoa, että minulla on maailman ihanin valmentaja kun saan vetää näin paljon riisiä ja puuroa :D Olen ihan onnenkukkulalla eikä haittaa ollenkaan, että palkinto siitä, jos pääsen Jkl:stä läpi Lahteen on se, että dieetti jatkuu :D Pää on pehmentynyt tämän vuoden aikana.

Meinasin nukahtaa Jannan hoitopyödälle. Nesteet ja stressitasot lähtivät viimeistään hänellä pois tästä työstä :) Kiitos Janna taas!!! Suosittelen todellakin Jannan tekemät volyymiripset :) Ajan voi varata täältä :)
Nyt panostan lepon, lepoon ja lepoon :)


Huomenna lähdetään Jyväskylään, maalataan Protania, kilpailijakokous ja kaiken näköistä KIVAAA!!!! Tulkaa kannustamaan :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.