Sidor

5.9.2015

Brrrr….. yhtäkkiä tuli KYLMÄÄ :D

Heips :)
Nyt se alkoi, syväjää :D Hitto kun on KYLMÄÄ!!! Siis PALELEN :D Kaikki jotka minut tuntevat, tietävät sen, etten palele. Minulla on aina lämmintä, kuljen t-paidassa ja hikoilen treenatessa. Nukun normaalisti mahdollisimman vähissä vaatteissa. No, en kirjoita tänne sen enempää siitä. Sen lisäksi minulla on aina jalat peiton ulkopuolella koska on lämmintä. No, siihen tuli muutos eilen. Näytin tältä nukutessa :D Tossa on:

- pitähihainen
- tooooodella paksu huppari
- miesten joku haltin thermofleese
- kahdet (2) housut
- sukat
- villasukat
- säärystimet

Nukuin huppu päässä ja paksun untuvapeiton alla. Oli aika viileetä :D 

Homma jatkui aamulenkillä ja myös nyt on kädet ihan jäässä. No, rasva palaa. -800g ti lähtien. Ihanan Jarin reilu 9 kuukauden superdieetti toimii nyt ihan tosissaan. Muija jäähdyttää läskit pois :)

Olin viime viikolla Turussa Lindan haastateltavana. Juttu ilmestyi tänään Åbo Underrättelser -lehteen. Lehti saa ostaa ainakin ärrältä. Opit samalla ruotsia ;) No, kuvien takia kannattaa ostaa ja ihan keräilykappaleeksi :) Tämä on toinen juttu kyseisessä lehdessä ja luvassa on enemmän näitä. Minua seurataan :)
Olin eilen treenaamassa. Ylläri ylläri :D Julia oli hieman suu auki ja tuli palautetta siitä, että olen ihan erin näköinen kuin pari päivää sitten. Sama palaute on tullut muilta tahoilta. Mimmi on kuulema mennyt  kasaan aika nopealla tempolla viime päivinä. Kuten aina sanon, niin valitukset saa laittaa osoitteeseen: Kuninkaankatu 30A Jari Mentulalle :D Ainakin dieetti puree. 

Ja hei muut kisaajat, paleltevat naiset tai hyvällä maulla varustetut ihmiset. Fit4Youlla on nyt näitä tarjouksessa 49,90e!! Itse käytän ainakin kisoissa. Nämä ovat todella hyviä kisapöksyjä. Eivät sotke värejä eikä  jätä jälkiä ihoon. Lisoksi näyttää hyvältä sekä on toooooosi pehmeä matsku :) http://fit4you.fi/vaatteet/womens/better-bodies/housut/better-bodies-baggy-soft-pant
Jepa jee :) Reetta tulee pian kylään ja edessä on… SURPRISE… TREENI :D


Ihanaa viikonloppua teille!!!

Och samma på svenska :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.