Sidor

4.9.2015

Kaksi viikkoa...

Hellou :)

Nyt on kunnon loppukiri kohti Jyväskylää menossa :D Olo on ollut sen mukainen, tuntuu kerrankin siltä, että olen dieetillä :D No, paino tippuu myös 1-4.9 on lähtenyt 700g. Jännäksi menee, jääkö mitään jäljelle :O Vitsi vitsi, hyvä vaan että tapahtuu :)

Panostan nyt entistä enemmän lepoon. Päivät menee aika lailla näin:
- aamulenkki
- töitä kotona, lepoa ruokaa
- salitreeni
- töitä kotona, lepoa ruokaa
- nukkumaan

Tonne väliin sitten sitä elämää, eli ohjauksia, sosiaalista elämää, kuntotsekkejä ja muuta :)

Päikkärit rokkaa :) Menen helposti hieman kierroksilla joten minulle on todella tärkeä osata rentoutua. 

Kun ruokaa on vähän niin on entistä tärkeämpää, että ravintoaineet ja varsinkin aminohapot (protskut) imeytyvät kunnolla. Sain eilen täydennystä Sporttimekalta :) Scitecin bcaa express on herkkua :D Amerikkalaiset osaavat maustaa.


Je hei, nyt lähtee upo uudet biksut jollekin onnekkaalle!!! Nämä ihanuudet ovat siis MYYNNISSÄ varsin kohtuulliseen hintaan :) Koodia mulle jos biksut kiinnostaa dea@thundertrainingnutrition.com :) Koko: alaosa M, yläosa: L. Bikinit ovat käyttämättömiä, eli uudet ja todella näyttävät. Nyt saa jäätävän upeat bikinit hyvään hintaan, ei kannata jättää tilaisuutta väliin :) Näissä on liki 2500 kiveä, Swarskovski ab tietty :) 

Nyt on enää kaksi viikkoa kisoihin! Onneksi olen niin dieettimodessa ettei jännitä ollenkaan :D Keskityn vaan olennaiseen, eli nykyhetkeen. Niin ja NAUTIN! 35 viikkoa dieettiä takana joten todellakin aikoon nauttia loppumatkasta, nyt ei ole paljon enää ja se menee vaikka päällä seisten :) Maanantaina menen taas kuntotsekkiin ja veikkaan, että viimeistelyohjeet tulevat aika pian. No, Jari näkee minut melkein päivittäin joko salilla tai muualla joten mutoksia on helppo tehdä heti tarvittaessa. Olen lievästi sanottu tiukan valvonnan alla :D 

Te jotka osallistuitte kesällä kiinteäksi ohjelmaan, niin nyt on mahdollista tilata itselleen päivitetty ruokavalio joka myös on henkilökohtainen, eli siinä huomioidaan yksilölliset tarpeet. Tämä koskee siis vain nämä ohjeita tilanneita :) Kroppa tottuu nopeasti ja jos haluaa lisää tuloksia niin kannattaa päivittää ohjeita :) Henkilökohtainen ruokavalio tehty taustakyselyn sekä ruokapäiväkirjan perusteella nyt ohjelmaan tilanneille vain 80 e (norm. 110e). Koodia mulle: info@thundertrainingnutrition.com niin laitetaan vauhtia päälle tuoloksien osalta :)


Tässä on sitten hyvä tarjous niille, jotka myös haluavat treeniohjelman :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.