Sidor

16.9.2015

TJ2, hiilaria, selän sheivausta ja lepoa

Heippa!
Tänään olen saanut hiilaria. Maltillisia määriä ja jokainen gramma menee suoraan haukkariin :) Vyötärö on kaventunut puolella ja mimmi on täynnä suonia :) No eni nyt ihan täynnä mutta niitä on enemmän esillä kuin eilen. Nutella ja riisi tekee ihmeitä. 

Päivä alkoi kevyellä aamukäppäilyllä josta sitten hiilaria koneeseen. Uppoo!!!




Päivä on mennyt foodprepin, levon, sheivauksen ja poserauksien merkeissä. 





Huoltajani sekä ystäväni Hanna tuli sheivaamaan selkääni ja vatsa hoidin itse. Nyt on karvaton mimmi :D Viiltohaavojen saldo jäi kahteen. Hanna viilsi selkää ja minä ranne :D






Nutella oli hyvä uusi tuttavuus :) Ikinä en ole syönyt aikaisemmin mutta ihan ok…. jos näin sanoisi :D Lääkepurkissa on hero… GLUTAMiini. 




Sporttimekalta tuli taas tavaraa ja pilleridosetti just sopivasti kun olen lähdössä pienelle reissulle Jyväskylään. KIITOS pojat!!! Hiton nopea toimits. Maanantaina illalla tilasin ja eilen illalla postissa. Kelatkaa, heti seuraavana päivänä täällä :D







Nyt poseraamaan taas vaihteeksi. Päivän toinen kerta. Peilisalissa on hyvää pullistella ja ihmetellä kuntoa, joka etenee koko ajan :) Huomenna on sitten ripsihuolto Janna Savolaisella Esthetic Spassa sekä pikku voimistelusessio painoilla :D Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.