Sidor

8.9.2015

Reilu viikko ja kuntotsekki taas pulkassa

Heipparalla :)

Se olisi sitten aika lyhyt aika enää. Reilu viikko Jyväskylään :) Tajusin eilen taas, että ei hitto… Olen selvästi nyt menossa kisaamaan. 

Jotain alkaa näkymään myös minun vatsassani. Pikkuhiljaan :)


                                    

Eilen oli kuntotsekkipäivä Jarilla. Jari oli tyytyväinen ja kertoi tämän hetken suunnitelma kaiken suhteen :) Minä rapsuttelin Kerttua (Jarin koirapentu) joka varasti sukkani ja oli muutenkin ihana :D Kamala koirakuume….. No siihen asiaan :D Eli näytin kuntoa ja ohjeisiin ei tehty muutoksia. Näillä mennään ke saakka jolloin alkaa hh tankkaus. Tilanne voi toki muuttua mutta näillä nyt. 
Minulla on liki kaiken valmiina jklä varten joten rennon mielin tapan päivä kerrallaan :) Paino tippuu kovalla vauhdilla ja millit vaan vähenevät koko ajan. Risto otti mitat taas eilen ja homma toimii juuri niin kuin pitääkin :) eli rasva palaa koko ajan.


Minulla oli muuten lepopäivä eilen ja kävin WFC:llä huoltamassa kehoa sekä poseramassa. Niin ja syömässä eväitä.
Kukkakaalia, parsakaalia, punakaalia, kanaa, oliiviöljyä ja mausteita :)

Homma jatkuu :) Ensi viikolla saan viimeistelyohjeet ja ennen sitä, painaan sata lasissa. BOOM!!


Muistakaa tilata näitä kampanjahintaan Fit4Youlta :) Saan omani pian :)


Nyt nopeasti suihkuun ja hieman myöhemmin Teron jalkatreeniin. Katsotaan mitä siitä tulee kun alan olemaan niin kuiva, että lonkat vaan natsievat kävelessäni ja pakarat menevät kramppiin kun nousen penkistä jotain liikettä tehdessäni :D No, vimppa Terojumppa ennen Jyväskylää.

Minut voi serata myös instassa @dea.henrikson yhdellä ässällä ;)) ja facessa Dea Henrikson IFBB Figure -nimellä. Käykää tykkäämässä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.