Sidor

10.9.2015

Kunto etenee ja TJ9

Dieettipää täällä moooi :D

Nyt alkaa kieltämättä tuntua hieman siltä, että kisat lähestyvät. Askel painaa ajoittain aika paljon mutta se on onneksi ohimenevä asia ja ensi keskiviikkona saan hiilaria :) Jokaisella kisaajalla on sama tilanne tällä hetkellä, enemmän tai vähemmän.

Kunto etenee nyt hyvin. Paino on tippunut 2,2 kg 1.9. jälkeen. Tänään on siis 10.1. joten reippaalla vauhdilla mennään :) Paino oli ennätysalhainen tänään ja pihtimittauksien mukaan olin 10,3% rasvoissa maanantaina. Viikko ennen sitä rasvat olivat 11,5%. Eli tahti on ihan ok. Toki prosentilla ei ole väliä mutta se motivoi ainakin minut kun näkee muutoksen myös paperilla :) Tykkään seurata etenemistä painon, pihtien, kuvien sekä valmentajan avulla. Itse olen 100% sokea omaan kuntooni tässä vaiheessa :D Löysä läski ja lihakseton valkoinen mörkö vaan tuijottaa peilistä :D Vielä saa laskea koska tavoite on tietty mahdollisimman kireä kunto. Ei muuta kuin läski palaamaan!!!

Biksut menivät jo hieman liian isoiksi ja kävin kiristämässä niitä Biancanevellä. Pieniä muutoksia ja taas on hiton hyvin istuvat biksut!


Hankin pikkuhiljaan kaikki tarvittavat asiat kisojen suhteen. Värit on jo, biksut jne. Tänään ostin lakkapensseli, kertakäyttöhanskoja sekä kertakäyttömukeja. Eilen hieman kosmetiikkaa ja näin se kasa vaan kasvaa :D

Ruuat menevät edelleen aika samalla kaavalla. Valkuaista….

Vihanneksia


Kanaa


Ja tietty jotain mutakin :)

Laadittiin eilen aikataulu ensi viikon suhteen huoltajani kanssa. Milloin sheivata, rasvata, huoneen luovutus Jkl:ssä, meikkaus jne. Maanantaina saan viimeistelyohjeet ja siitä se sitten lähtee :D

Sovittiin äsken Janna Savolaisen kanssa (Esthetic Spa), että tehdään kulmakarvojen kestopigmentointi kisojen jälkeen. Olen ihan koukussa näihin ripsiin kun elämä on mennyt niin helposki niiden kanssa :D Sama setti kulmakarvoihin niin johan pääsen helpolla :) 24/7 huoliteltu :) Suosittelen lämpimästi! Ja hei, syksyn kisaajat, Janna tekee todella hyvän hintaisia sekä kestäviä volyymiripsiä! Hinta on 60e-70e ripsistä ja huolto sitten eri :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.