Sidor

25.9.2015

Flunssa iski ja jotain ruokajuttuja :)

Heippa :)
Menihän se niin, että minulla iski flunssa :D Näin menee usein kun stressi laukeaa ja isompi prokkis päättyy. Ihmettelin alkuviikolla, että ihme juttu kun olen vielä terve. No, tulihan se sieltä :D Eilen heräsin kaktus kurkussa ja nyt nokka vuotaa mukavasti. Lepoa vaan kehiin ja paljon c:tä sekä vettää :) Onneksi olisi muutenkin ollut lepoviikko sekä pöydällä on jäätävä pino tenttimateriaalia :) Ei mene aika pitkäksi. Eilinen meni täyslevossa ja tänään olen jo uskaltanut mennä ulos vähän. 

Löysin muuten pari kuvaa viikonlopusta ennen maalausta :) Aika väsynyt muija ja ihan ruipelo. Pehmeä ruipelo :D               


Nyt on muutenkin sellainen olo, että olen löysä läski. EI lihaa ollenkaan ja pelkkää läskiä sekä paljon nauhkaa :D Onneksi tiedän, että kun pääsen treenaamaan lihaspaineet palaavat ja hei, mun paino on edelleen sama kuin viimeksi, eli se 600g alimmasta dieettipainosta niin no hätä :D Pää tekee kepposia perkele!! Nyt on kyllä niin kamala hinku päästä salille treenaamaan kovaa ja kehittymään. Pitää saada kehitystä ennen seuraava dieetti. No, aika lyhyeksi jää aika mutta juuri siksi pitää käyttää aika tehokkaasti. Mutta ensin lepoa ja mimmi treenikuntoon. Nyt ei vielä pääse salille.

On muuten ihanaa kun saa hiilaria :D Nyt on menossa reverse dieetti ja nostetaan kalorit hyvin maltillisesti. Tuntuu jo nyt siltä, että uppoisi enemmän mutta maltti on valtti ja ei ole kirettä lisätä ruokaa.  Keho on todella herkillä kisojen jälkeen joten mieluummin liian varovaisesti kuin päinvastoin. Ei se ruoka lopu maailmasta syömällä. Ja miksi paisua jos ei ole pakko :) 

Tässä päivällinen, riisiä, kanaa, vihanneksia ja mausteita. Lisäksi iso banaani :D En valita.

Panostan ruuan laatuun ja nyt menee paljon maustettuja oliiviöljyä, sekä rucolaa ja viherkaalia. Niin ja noita aminohappoja tietty  :D


Moni kiinnostaa miltä jääkaappini näyttää. Tältä se näyttää nyt. Purkeissa ei ole raejuustoa vaan valmiiksi annosteltua kanan rintafilettä. Yhdessä on riisiä ja toisessa munia. Nutellaan en ole koskenut kisojen jälkeen koska ei kiinnosta. Se menee sitten taas seuraavien kisojen yhteydessä. Minun mielestä keho toimii niin, että kun saa ja syö riittävästi hyvää ja laadukasta perusruokaa ei teke mieli tai himoitse "herkkuja", eli paskaa. Kun ruokaa on liian vähän niin keho voi antaa signaaleja siitä, että pitää saada kaloreita ja ns herkut ovat nopeita kaloreita jolloin saattta tehdä mieli niitä. Minulla ei mene niin. Jos en saa riittävästi ruokaa, eli jos minulla on nälkä niin kehoni antaa viestejä siitä, että pitää saada ravintoa. Silloin minun tekee aina mieli näitä 1. kaurapuuroa 2. kokonaisia kananmunia 3. naudan jauhelihaa 4. lohta 5. riisiä. Näin on aina ollut :D Tämä dieetti ei ollut poikkeus :) Ei tee mieli sokeriherkkuja vaan ruokaa. Kun saan sitä niin ei tee mieli muuta kuin ehkä enemmän ruokaa jos on nälkä :) Antakaa ihmiset kehollenne ravintoa eikä tyhjiä kaloreita, ainakin pääsääntöisesti :)Näitä menee vaikka saan ravintoa. Iso kiitos Sporttimekka, Verman sekä FitFarm nutrition!!! Huippulaadukkaita tuotteita joista en luopuisi. 


Menin tänään pankkiasioille ja tuli kotiin näillä…. Pakkohan on hemmotella itsensä jollain kisojen jälkeen ja kun herkut eivät kiinnosta niin ostetaan sitten… SUKKIA ja huulikiiltoa :D Väriä ja varsinkin neonvärejä elämään. Sekä eläinkuosia tietty :D 


Nyt välipala naamaan :) Sporttimekalta tilattuja aminohappoja :D

Jos ulkotreenit kiinnostaa niin nyt on tulossa hyvät jumpat :D Nämä sopivat kaikille kuntotasosta riippumatta ja luvassa on lihaskuntotreeniä omalla kehonpainolla, sykennostoja, hikeä, portaita ja hyvää fiilistä :) Treenit ovat TURUSSA sekä TAMPEREELLA. Ota kaveri mukaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.