Sidor

1.5.2013

Glada vappen treenejä ja Milos Sarcev Camp fiilistelyä :D

Hyvää vappua teille jotka sen juhlitte! Tänään taitaa olla virallinen dagen efter päivä eilisen juhlimisen jälkeen jolloin Turun keksta näyttää sotarintamaalta... Onneksi en tarvitse osallistua tähän touhuun vaan saan treenata ja opiskella rauhassa!! Kaikki omalla tyylillä :D Itse en vaan ole kovin kiinnostunut noista juhlapyhistä enkä ole ollut aika moneen vuoteen. Hyvä puoli on sentään se että on vapaa päivä töistä ja salilla on oikeasti ihan kuollutta. 

Eilen kun kävin treenaamassa pakarat, takareidet ja pohkeet taisi olla minun lisäksi vain salin suurimmat sekopäät paikalla, meitä ei todellakaan ollut monta mutta meno oli kuitenkin kovaa ja kuului paljon huutoja ja ähinää :D Tänään aamulla oli aika samanlainen meno päällä, paitsi että olin yksi suurin osa ajasta. Sain myös nähdä jotain ennen näkemätöntä, eli eräs nainen tuli sotkemaan jotain hyvin rauhallista crossarilla noin vartin verran, meni ulos tupakkataolle ja siitä takaisin "kuntoileman"... Noooh, kuten jo todettu, kaikki omalla tyylillä...

Aamureeni :D
Eilen plopsahti viikonlopun alustava ohjelma sähköpostilla, Milos Sarcev Camp vol 2 :D Voitte kuvitella miten liekeissä olin?!? Tulostin ensin ohjelma, alleviivasin kaikki treeniajat korostuskynällä, ympyröin work out 1, 2, 3, 4 ja 5 samalla korostuskynällä, alleviivasin Lecture 1 ja 2 ja fiilistelin niitä samalla kun yritin tehdä töitä... sen jälkeen oli tietty pakko mennä esittämään ohjelma kaikille työkavereille :D että semmosta :D! Bullilta tuli ohjeita levätä kunnolla ennen viikonloppu ja valmistautua Milosin lupaukseen järjestää meille sellaiset treenit mitä emme edes pysty kuvittelemaan. En epäile ollenkaan että saadaan kovaa kyytiä tälläkin kerralla :) Luvassa on pe: 2 h reeniä illalla, la 2h reeniä aamulla, luento 4 h ja 2 h reeniä illalla, su 2h reeniä aamulla, luento 2 h ja 2 h reeniä illalla. Mukana on Milos, Bull ja pari Fitfarmin peetetä valvomassa, avustamssa, piiskaamassa, tsemppaamassa ja opettamassa oikeita suoritsutekniikoita. Luvassa on Milosin tunnettuja giant settejä, viime kerralla tehtiin muistaakseni noin 15-35 liikettä putkeen jokaisessa jättiläissarjassa, puristamalla loppuun asti jokainen liike ja toki pakkotoistoja päälle. Voitte kuvitella että olen innoissani!!! Luulen myös että omat paukut riittää vetää entistä kovempia treenejä tällä kerralla nyt kun olen tottunut tekemään kaksi treeniä päivässä ja kahdeksan salitreniä viikossa on minulle ihan perus setti. Viime leirin aikana treenasin salilla viisi kertaa viikossa ja tuplatreenipäivät oli ihan uutta kropalle ja pääkopalle. Tiedän myös aika lailla mikä on tulossa enkä jännitä etukäteen kuten viime kerralla, siinäkin säästää reilusti energia :) Kävi ihan järjettömän hyvä säkä, kaverin työkaverilla on kämppä tyhjänä ihan WFC:n (salin) vieressä joka saan vuokrata leirin aikana, ei ainakaan mene turhaa energia matkoihin ;)

Tässä vielä loppukevennys, voitteko arvata mikä tämä herkullinen iltapala on? Ei ole koirankakkaa vaikka saattaa näyttää siltä ;) FASTin suklaaPudding, sojalesitiinillä ja piltillä :P Yummy!!


Nautinnollista päivää teille! Minä menen nyt päikkäreille ja kerään voimia iltapäivätreeniä varten :D 

3 kommenttia:

 1. Ja rähinää sinne treeneihin, kipua kaihtamatta Dea!! :)

  VastaaPoista
 2. Joo tiedätkös, että muokin on häirinnyt toisinaan, kun yhden kuntosalin henkilökunnasta muutama käy tupakilla siinä salin nurkalla :D Eihän siis järjellä ajateltuna sillä nyt mitään väliä ole, mut jotenkin se vaan on hieman ihmetystä herättävää. Ja kyllä mullakin pikkasen tarttui Kultsalla silmä fitness typyihin (kisaajiin) jotka olivat siellä pihalla röökaamassa :o Jotenkin vaan niin hassu yhtälö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehkä hiukan vanha-aikainen mutta minun mielestäni urheilevan ihmisen elämään ei kuulu tupakkaa. Alkoholia ymmärrän sentään, ainakin jos on kuntoilijatasolla mutta jos oikeasti treenaa tavoitteellisesti niin ei sekään kuulu asiaan koska se vaikuttaa niin monella tavalla palautumiseen, suorituskykyyn, rasvanpolttoon y.m. + vähentää treenikertoja koska krapulassahan ei treenata. Tämä on minun mielipide ja tiedän että moni ajattele toisin :) Itse en koske kumpaakaan, enkä ole koskenut vuosiin.

   Olen myös huomanut että usein salihenkilökunta polttaa tupakkaa :) mutta olen myös huomanut sen, että vaikka on salilla töissä ei välttämättä treenaa...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.