Sidor

19.5.2013

Kuntotsekkaus ja kesäkausi avattu :D!!

Nyt on kesä :)! Ulkona on todella lämmintä, salilla vielä lämpimämpää ja ulkona voi jo kulkea pelkässä topissa :D Gymillä on melkein liian lämmintä koska ilmastointi siellä on mitätön, epäilen ettei ole ilmastointia ollenkaan ja voitte kuvitella millaista on treenata salilla kesällä jossa ei ole ilmastointia... aika hikistä! Kai siihen tottuu mutta tällä tällä viikolla on ollut hiukan tuskallista kun kroppa ei ole tottunut siihen lämpöön vielä. Onneksi porukka vähenee salilla kesäisin joten eiköhän se kompensoi liian korkea lämpötila ;)

Kävimme eilen Marikan ja Marikan pojan kanssa Tampereella piipahtamassa, pikavisiitti Bullia moikkaamassa. Tuntui hassulta olla Tampereella eikä mennä Wolfiin treenaamaan mutta vaihtelu virkistää ja meillä oli todella mukava reissu silti! Neljän tunnin ajomatkan aikana ehtii jutella paljon treeniasioita :) Bullilta tuli hyvää palautetta ja sain ilokseni kuulla että olin saanut Milokselta kehuja sekä selästä että treenaamisesta :) :) Uusi poseraus-show meni läpi ja Jari oli tyytyväinen uusiin yksityiskohtiin joita lisättiin Sirpan kanssa tiistaina. Nyt pitää vaan treenata sitä lisää ja hiota sitä vielä paremmaksi. Rokavalio ja treeniohjelma pysyvät samana koska ne toimivat hyvin, eli saan jatkossakin syödä paljon. Valmistauduin aina siihen että jotain lähtee pois ruokavaliosta kun menen sinne joten se ei tunnu niin pahalta jos lähtee ja jollei lähde niin yllätyn aina positiivisesti. Positiivista oli myös se, että sain lupaa tehdä aamuaerobiset Samppalinnassa, eli uiden Turun maauimalassa. Olen kunnon vesieläin  ja rakastan uimista maauimalassa kesäisin :) Nyt pitää hankkia sopivan kokoinen bikini koska viime kesän biksut ei oiken mahdu päälle enää... Seuraava kuntotsekkaus on jo kolmen viikon päästä joten nyt pitää vetää ihan täysillä jotta tulee saa jotain kehistystä aikaiseksi mitä voi näyttää :) Menin suoraan treenaamaan kun tulin kotiin, pakara-, takareisi- ja pohjetreeni. Treeni sujui loistavasti kun olin niin hyvällä tuulella reissusta ja palautteesta :)

Tänään olisi tarkoitus lähteä Nauvoon äidin luokse. Tarkoitus oli kyllä mennä jo eilen mutta suunnitelmat muuttuivat hiukan Tamperereissun vuoksi ja olin sen verran finaalissa oman treenin jälkeen etten jaksanut valmistaa kaikki eväät ja juosta bussiiin joten siirsin reissu hiukan. Ihan hyvä näin. Sain aamuaerobinen vedetty Gymillä matolla ja pyörällä. Hiukan tyhmää tehdä sitä sisätiloissa kun ulkona on lämmintä mutta halusin rullata reisiä ja selkää Gymin viemäriputkella joten menin sinne hikoilemaan. Hyvä puoli jos tekee aamuaerobiset sisätiloissa on ehdottomasti se että hikoilee enemmän ja se että vesipullo pysyy käden ulottuvilla koko ajan :D Vedin aamulla päälleni viime kesällä käytetyt treenicaprit ja ne olivat just sopivan kokoiset eikä kiristänyt ollenkaa, ei edes vyötäröllä :D Lopetin niiden käyttäminen siksi että ne menivät liian pieneksi syksyllä, varsinkin vatsan kohdalla. Hauskaa tässä on se että viime kesästä on tullut 14 kg lisää painoa ja paino on pysynyt samana kevään kiristyksen aikana mutta tyttö on ilmeisesti kutistunut ja vyötäröstä on lähtenyt senttejä kun housut istuvat hyvin päällä taas! Eli tässä näkee taas sen ettei vaaka kertoo kaiken :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.