Sidor

13.5.2013

2 x Tamperereissu, kivi siiretty ja tyttö piikitetty

Heippa ja terveisiä panikoituneesta Deasta :#! Huomenna on lähtö Tampereelle ensin treenaamaan jalkoja Milos Sarcevin johdolla, ihan yksityistreeni tällä kerralla. Katson äsken herran feisbuukkiin linkittämä jalkatreenivideo ja kyllä nyt jännittää!!! Katsokaa itse http://www.youtube.com/watch?v=esbKPARDjbU :) Aika kivalta näyttää :D

Sen jälkeen on taas treffit Bulleron kanssa, kuntotsekkaus, eli menen näyttämään treenin jälkeistä turvonutta kuntoa, vatsa täynnnä treenijuomia, palareita, banaaneja, ruokaa.... :D Bullille on luvassa loistavaa viihdettä :) Katsotaan jos tulee muutoksia ruokaohjelmaan tai treeniohjelmaan ja jos tyttö on kehittynyt. Jarin toimistolta on lähtö suoraan Riston kalvokäsittelyyn, eli tekemistä riittää!

Olin Tampereella myös viime lauantaina Fitfarmin tiimipäivällä. Pääsin jumppaamaan takapuolta, tehtiin super- ja jättiläissarjoja. Sain myös vääntää elämäni ensimmäiset lantionnostot vapaalla tangolla ja rakastuin liikkeeseen heti :) Tuntuma oli loistava ja perse kipeä jälkeenpäin. Tehtiin myös joku ihme rapukävely Wolfin rapuissa... oli aika koomisen näköistä ;)

Laitan loppukevennyksenä kuva eilisen äitienpäivävietosta, kävin Nauvossa auttamassa pihahommissa... tai oikeastaan jouduin pihahommiin kun lähdin tapamaan äitiä. Meillä on ollut toi iso kivi pihalla useamman vuoden aikana kun kukaan ei ole jaksanut siirtää sitä. Yritettiin viime syksyllä rullata sitä äidin miehen kanssa tuloksetta. Kokeilin taas eilen uudestaan ja TITTIDII!!!! Sain kivi rullattu ihan yksin ainakin 500 metriä juuri siihen mihin äiti sen pyysi laittamaan \o/ Olin niin fiilareissa että piti ottaa voittokuva :D Selvästi on tullut jotain kehitystä voimatasoissa tai tekniikassa :)


Vähemmän kiinnostavana seikkana oli se, että astuin naulan päälle enkä muistanut milloin olin ottanut jäykkäkouristusrokote viimeksi joten jouduin menemään Terveystalon kauttaa piikittettäväksi kotimatkalla :( Läkäri sanoi että pitää levätä piikitetty käsi seuraavana päivänä joten kysyin jos voin mennä salille treenaamaan yläkroppa. Vastaus oli että varovaisesti... menin sitten vetämään kaksi olkapää-, rinta- ja ojentajatreeniä tänään ja enkat paukkuivat heti aamusta :D Taisi mennä niin perille että jalatkin tärisivät kun tein vipareita...

Wish me luck huomiseen! Onneksi saan kyytiä kotiin :D

4 kommenttia:

 1. Jihaa Dea, ei kuule ku täyttä tekemisen meininkiä, hurjasti tsemiä huomiseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ainakaan en luovuta vaan teen just niin kun käsketään ja täysillä vaikka jalat pettäisi :)

   Poista
 2. kai sä sanoit sille lääkärille, ettei sellasta treenitapaa olekaan kun varovaisesti :D !!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.