Sidor

29.4.2013

Muutoskuvia 18.3.2013 -> 30.4.2013

Innostuin ottamaan muutoskuvia, lähinä itseni vuoksi kun kuulema olen kiristinyt enkä itse huomaa sitä niin hyvin. Kuvien välissä on reilu kuukausi ero, eka otettu 18.3.2013 (85,5kg) ja toinen 30.4.2013 (86,5 kg). On siinä vähän rasva lähtenyt :) vaikka en ole varsinaisella dieetillä mutta kyllä ne pienet muutokset ruokavaliossa vaikuttaa.
Viikonloppu on mennyt nopeasti. Olen pääasiassa treenanut, kirjoittanut koulujuttuja, nukkunut ja levänyt. Huomasin eilen että minun treenivaatteet ovat ihan jäätävässä kunnossa, kuluneita ja ainakin topit ovat löystyneet. Pitäsi varmasti hankkia hiukan uusia :) Lepopäivä osui siinä mielessä aika hyvin ja voisin mennä töistä BA:lle katsomaan toppeja.

Loistavaa maanantai teille! Mä lähden töihin :D

7 kommenttia:

 1. Kyllä siinä vähä näyttäs tiivistymistä tapahtunneen, hyvä Dea, ja kuite paino korkeampi, hienoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ON Dea, ja just mahtavasti ku paino noussu, mutta tiivistyny! :)

   Poista
 2. Herregud vilken skillnad, hur är det möjligt på så kort tid och speciellt då skillnaden "bara" är 1kg. Wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nog kan man få rätt mycket mera till stånd i fettförbränningsavseende om är på diet... jag är ju inte på någon direkt diet just nu :) men det som jag tycker att är positivt är just det att vikten har stigit med 1 kg samtidigt som fettmängden har minskat vilket förhoppningsvis tyder på att det har kommit lite muskler :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.