Sidor

16.5.2013

Viikon kuulumisia

Heip ja pahoittelut hitaasta päivitystahdista!!! Nyt on ollut niin paljon tekemistä etten ole ehtinyt...

Tamperereissusuunnitelmat muuttuivat pikkasen viime hetkessä koska Bull sai flunssa ja päätettiin siitää treffit siihen asti että mies on pelikunnossa taas. Lähdin sitten yksin Tampereelle koska matkaseurani ei halunut tulla mukaan kun treffit peruuntuivat. Lähdin yksin junalla kohti fitness- ja bodymekkaa aika jännittyneenä, tiesin että tulossa oli ehkä elämäni kovin jalkatreeni. Miten siihen voi valmistautua? Yritin rentoutua junassa ja ajattelin etten voi tehdä enemmän kun parhaani ja olla luovuttamatta vaikka miten paljon sattuu. Näillä mentiin.

Wolfilla tuli vastaan kipeä Bullero suoraan aamutreenistä, kuten jo junassa osasin ennustaa, olen ilmeisesti oppinut tuntemaan miestä :) Pakko sanoa että oma valkku on aavistuksen sekaisin mutta ymmärrän hänet täysin ja voi hyvinkin olla että itse oilisin mennyt vetämän treeni samassa tilanteessa kun oma valmentaja on Suomessa ja tärkeät kisat ovat edessä. Ainakin sain hyvät tsempit jalkatreeniin häneltä :) Terdekin oli paikalla ja teki minulle selväksi että edessä on kova reeni ja kysyi että "Are you nervous?" isolla vahingoniloisella hymyllä naamassa :D Ihana mies!!! Milos ilmoitti myös kohteliasti ennen treeniä että "you will die" ja että olen valinnut rankin treeni.... Siinä vaiheessa kun herra kyseli että "do you have any problems" viitaten alaselkä- tai polviongelmiin kerroin kiltisti ettei ole. Ainut ongelma on se että aina otan jalkatreenejä :)

Treeni oli kyllä kova ja nyt tiedän miten paljon reidet oikeasti voi polttaa! Tehtiin ensin muutama kova sarja tavallisia syviä kyykkyjä tagolla lisäten painoja jokaiseen sarjaan, toistoja taisi olla 20, 15, 12, 10 ja 30. Siitä siirrettiin Wolfiin uuteen etukyykkyjalkahärvelliin josta on tullut minun vihollinen ja rakkaus, siinä on nyt vedetty muutama jäätävä jalkasettiä itku kurkussa. Tehtiin kolme sarjaa miljoonalla pudotuksella niin että kyykätään päkiöillä, superslow, ihan alas mutta ei ihan ylös, eli just siinä burnzonissa... Polte oli jotain aivan järkyttävä  ja jäätävän polte oli se kun sarja loppui, se ei loppunut ikinä ja ullottui syviin reisiin :D Siitä siirrettiin tekemään reisojennuksia, 100 toiston sarja... jonka jälkeen 50 toiston jalkaprässisarja :D Tämän jälkeen vedettiin yksi jättiläisarja jossa oli ensi hakkia pudotuksilla, toinen hakkversio väärinpäin pudotuksilla, taas tavallinen hakki hitaasti josta reidenojennukseen ja prässiin superslowina :D lopuksi vielä smithkyykkyjä loppuun asti. Tunnissa saatiin kyllä aikaiseksi hurja treeni. Ensi kerralla vedän vielä kovemmin.

Bongasin poserausopettajamme Sirpa Wolfilla ja päätettiin että viilataan poseraukset kuntoon kun en päässyt treffaamaan Bullia. Se oli loistava idea! Sain kuitenkin levätä pari tuntia treenin jälkeen ennen posetreeniä, onneksi, koska muuten siitä ei olisi tullut mitään. Menin tietty pukkariin makamaan ja fiilistelemään polttavia reisiä :) Käytiin läpi poseraukset ja opin siirtymään nätisti asennosta toiseen, kävelemään naiseellisesti ja tekemään naiseellisuutta korostavia liikkeitä käsillä. Ihan loistavaa! Saatiin homma uudelle tasolle ja nyt voin harjoitella uusia juttuja omalla ajalla.

Postreenistä menin suoraan Ristolle 90 minuutin koko kropan kalvokäsittelyyn. Minulla oli kuulema aika kuumat reidet treenistä... ihme juttu ;)

Tyttö oli aika finaalissa kotimatkalla, koko kroppa ihan hellänä ja pää täynnä uusia oppeja treenaamisesta, poseramisesta ja Riston höpöttelyä. Pidin hyvällä omatunnolla lepopäivä keskiviikkona :)

Tänään on ollut ihana tuplatreenipäivä ja huomenna taas toinen. Launataina olisi taas lähtö Tampereelle... Surprise surprise!!! Kolmas kerta viikon sisällä... Hyökätään Marikan kanssa Bullin toimistoon heti aamulla :) Mies parka, yksi dieettihörhö ja yksi möhköfantti jolla on uudistettu poseraus-show...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.