Sidor

10.5.2013

Noniin! Tyttö on huilanut ja on taas täynnä virtaa :D

Noniin! Tyttö on huilanut ja on taas täynnä virtaa :D Kolme päivää lepoa, josta kaksi täyslepoa ja yksi aamulenkillä, 11 tunnin yöunet ja päikkäreitä teki tehtävänsä. Vedin torstaina viikon eka aamupuuroannos ja siitä se sitten lähti kun sain hiilareita koneistoon :) Vedin torstaina ihan loistava etureisijumpa, enkat paukkui jokaisessa liikkeessä, reidet olivat tulessa ja fiilis katossa! Kyllä kunnon lepo tekee ihmeitä vaikka sitä on niin vaikea pitää kun tekisi mieli treenata koko ajan... Sitä ei kuitenkaan voi tehdä ja joskus on pakko huilata kunnolla. Etureidet on ollut ihan koksetusarkoja tänään. Tämä on minulle harvinainen herkku koska minun lihakset kipeytyvät harvemmin enää, toki on eri juttu kun on reilumpi lepo takana ja silloin ainakin minun liahkset kipeytyvät helpommin. Kannatti siis levätä ja nyt saan treenata neljä viikkoa ihan täysillä ennen seuraava kevennetty viikko. Suunnitelma on vetää jokainen toisto sellaisella rähinällä että lihakset on pakko kasvaa ja paljon!!!

Kaikki mehut meni jalkatreeniin ja olin ihan koomassa loput päivästä, ihan hyvällä tavalla silti :) sain kuitenkin tehty kouluhommia ja imuroitu. Asun 30 m2 asunnossa ja onnistuin aina tekemään siitä imuroimisesta todella ison jutun. Imuroimiseen ei mene kun 5 minuuttia mutta kynnys alkaa imuroimaaan on todella korkea joten kämppäni näyttää usein siltä kun sielä asuisi 18 vuotias poika... Mutta on se niin hienoa kun lattialla ei ole hiuksia, pölyä tai aminohappoläiskiä :)

Homma jatkui tänään, en siis imuroinut mutta treenit luisti todella hyvin. Kävin aamulla vetämässä selkä- ja hauistreeni ja sain enkat monessa liikkeessä kuten myös iltatreenissä samoille lihasryhmille. Ihan loistavaa!!!

Huomenna olisi lähtö Tampereelle Fitfarmin pt-päiville jolloin tiimiläiset treenaavat pienemmissä ryhmissä. Pt-päivät ovat todella mukavia hyvien treenien lisäksi myös siksi että pääsee tapaamaan muita tiimiläisiä ja juttelemaan treenijutuista :) Jos olisin hiukan järkevä tajuisin jättää huominen väliin koska lähden sinne taas tiistaina treenaamaan mutta aina ei voi olla niin järkevä ;) Näyttää muuten pahasti siltä että "joudun" treenaamaan etureisiä Milosin kanssa... Luulen että minulla on joku jalkatreenifetissi kun aina tungen itseni jalkatreeneihin ja harvemmin yläkroppatreeneihin. Minulla on tällä hetkellä pieni olkapää- ja persekriisi joten olisi tietty fiksu treenata niitä tai jompikumpi niistä, mutta mutta... kun lasken treenijako ja mikä treeni osuu tiistaihin niin luulen että se kuitenkin olisi etureiskat :) jollei tapahdu jotain yllättävää huomenna ja joudun treenaamaan jotain muuta kun suunniteltu jolloin voi olla että joku muu treeni osuu tiistaihin. On se vaan niin jännää :D!!! Hyvällä tuurilla pääsen takareisi- ja pakaratreeniin huomenna ja sitten tiistaina etureistreeniin, se olisi niinkuin kaksi ohjattua jalkatreeni pakkotoistoinen :D Kuten huomaatte niin Dean ajatukset pyörivät lähinä treenien ja jalkatreenien ympäri....


1 kommentti:

  1. Niin onko Sulla nyt joku kalorivaihtelu, kun ma, ti, ja ke ilman hiiluja aamula? :) ANTOISAA timipäivää Dea, rauta liikkuu, tsempit!! <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.