Sidor

12.3.2013

Tamperereissu, uusi treniohjelma ja onnellinen tyttö :D!

Taas yksi Tamperereissu ja huippuhyvä päivä takana :)! Aamu alkoi Rammsteinilla, kyllä, nyt kuuntelen sitä koko ajan... naapurit tykkävät varmasti kun kuuntelen sitä klo 05 aamulla, varsinkin kun talossa kulee todella hyvin mitä viereisessä kämpässä tapahtuu ;) No, eväät kassiin ja junalla kohti Dean pyhä kolminaisuus Tampereella: Jari, Tero ja Risto.

Jarilta tuli hyvää palautetta, näytin kuulema paremmalta kun viime kerralla, vyötärö on kaventunut ja minulla on myös "hyvät paksut reidet", harva nainen ilahtuisi tästä reisikommentista mutta minä osaan kyllä arvostaa sitä :D! Pommitin Bulleroa miljoonalla kysymyksellä, niitä minulla on paljon. Tuntuu siltä että jatkuvasti laitan hänelle sähköpostia ja kuitenkin on paljon kysyttävää kun menen sinne. Ihme juttu. Sain uusi Bulin mukaan "aika vittumainen" treeniohjelma, eli minulle täydellinen paketti! Tuli taas hiukan lisää treenejä ja enemmän tuplatreenipäiviä. Uudella ohjelmalla on 6-8 salitreeniä viikossa + tietty aamuaerobiset, tämä tarkoittaa sitä että tuplatreenipäiviä on 2-3 viikossa ja joka toinen treenipäivä on jalkatreenipäivä :D HURRAA!!!!! Voitte kuvitella että tämä tyttö on LIEKEISSÄ!!! Olen haaveillut enemmän jalkatreeneistä ja tietty noista tuplatreenipäivistä mutta hyväksynyt sen ettei niitä voi olla kovin monta niitä viikossa jotta palautuminen ei kärsisi. Onneksi minulla on sekopäinen valkku joka antaa lupaa vetää täysillä ja onneksi palaudun hyvin :D Luulen että minun hyvä palautumiskyky johtuu hyvistä treenijuomista ja ruokavaliosta, suuresta unenmäärästä ja säännöllisestä lihashuollosta, tai mistä minä tiedän? En ainakaan valita. Katsotaan miten hyvin palaudun näillä treenimäärillä ;) Ainakin olen niin innosissani uudesta ohjelmasta! Luin sitä läpi ainakin 200 kertaa eilen, ja fiilistelin sitä 9h + tein päivittäinen treenitaulukko ja fiilistelin taas vähän lisää.... Tänään olen ollut suuri hymyä ja pakottanut kaikki työkaverit kuuntelemaan mun treenijuttuja :)

Ruokavalio pysyy samana, paitsi että lepopäivinä (2xviikossa) syön hiukan vähemmän hiilareita mutta kalorimäärä on minun mielestäni aika hurja treenipäivinä joten eiköhän minä jaksan ja saan kasvatettua näitä pikkusia lihasalkuja :D Vaikuttaa siltä ettei välidieetistä tule mitään, ei ainakaan nyt. Tarkoitan siis sellainen dieetti mistä on ollut puhetta aikaisemmin. Tarkoitus on kasvattaa lihasta ja ymmärtääkseni samalla kiristää kuntoa hiukan. Mennään vähän aikaa hiukan pienemmillä kalorimäärillä (olen edeelleen vatsa pystyssä koko ajan) jotta voidaan lyödä isompi ruokamäärä tyttöön myöhemmin :) Minulla ei oikeastaan ole väliä jos menen dieetille vai ei. Toki olisi kivaa päästä hiukan läskistä eroon ja minulla on myös ajatus siitä että itse kisadieetistä tulisi lyhyempi jollei olisi niin paljon pudotettava siinä vaiheessa. Toisaalta kiristyn hiukan nyt ja minun on ensisijaisesti saatava lisää lihasta joten parasta panostaa siihen niin kauan kun ne kasvavat näin kiltisti. Sen lisäksi olen just investoinut uusiin kasvuvaravaatteisiin ja minulla on niin paljon treenejä etten kuitenkaan ehtisi nauttia mistään kesäkunnosta, joten what the fuck!!!

Yritin opiskella hiukan ranskaa mutta olin niin liekeissä ettei siitä tullut mitään... Onneksi oli sovittu kahvitreffit kaverin kanssa ja sen jälkeen kalvokäsittelyä Ristolla niin en tarvinut kiduttaa itseäni verbimuodoilla. Risto pisti jalat kuntoon, tai ne olivat kuulema jo ihan ok kunnossa. Kuulema on hyvin elastiset lihaskalvot ja hyvä liikkuvuus :) Kiitos geenit ja telinevoimistelutausta!!!

Riston jälkeen olin jo ihan sekaisin päässä mutta meillä oli sovittu treenitreffit Teron kanssa joten eikun nokka kohti Woilfia ja vetämään mömmöt naamaan :) Olkapäät saivat kyytiä ja voin sanoa että oli aikamoinen setti... hyvässä mielessä :D

Kotimatkalla join 3 litraa vettä ja kävin junan vessalla neljä kertaa... jäätävä jano vaikka olin juonut monta litraa vettä päivän aikana ja yli kaksi litraa treenijuomia... Ihme kroppa ;)

Kävin tänään vetämässä uuden ohjelman eka treeni ja OU JEEE!!! Etureidet saivat kovaa kyytiä kuten vatsakin. Hyvä puoli on se että treenit ovat hiukan lyhyempiä kestoltaan, tai ainakin jalkatreenit. Tänään sain treeni vedetty läpi tunnissa mikä on minulle lyhyt aika jalkatreeniksi tai verrattuna edellisen ohjelman jalkatreenin kestoon. Hyvä näin!! Huomenna olisi luvassa selkä ja haba aamulla ja selkä ja haba illalla :D Sweet!! Nyt pitää alkaa valmistamaan huomisen eväitä ja treenijuomia. Hyvää iltaa teille!


3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Pahoittelen Kerttu, en paljasta niin yksityiskohtaista tietoa :(

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.