Sidor

19.3.2013

Pikapäivitys ja tämän hetken kunto

Täällä menee hyvin!! Sain kuulla esimieheltäni että kroppani on muttunut paljon viime vuoden aikana ja että massa on tullut varsinkin hartioihin :D Tämä kommentti piristi kyllä päiväni! 

Kävin aamulla treenaamassa selkä ja hauis. Huomaa että olen uuden ohjelman toisella kierroksella koska ei mene aikaa löytää oikeat painot enää ja saan treeni vedetty paremmin läpi, lue tehty rankemmin. Yllätin itseäni vetämällä maasta 9, 8, 8 x 100kg ihan kevyesti. Olen tehnyt lähinä romanialaista maastavetoa viime kesästä lähtien ja siinä ei pysty käyttämään niin isoja painoja. Sen lisäksi olen tehnyt erilaisella suoritustekniikalla kun nykyisessä ohjelmassa mikä myös vaikuttaa painojen määrään. Ihan kiva vaihteeksi tehdä perinteisiä maastavetoja minulle isoilla raudoilla :)

Iltapäivällä oli toinen selkä- ja hauistreeni. Tunsin oloni todella normaaliksi kun yksi tyttö joka kävi treenaamssa aamulla oli myös iltapäivällä vetämässä toinen jalkatreeni! Ei hänelläkään ole kaikki muumit laaksossa :) No, ainakin en ole ainut hullu tyttö Turussa ;)

Ajattelin viihdyttää teidät eilen otetulla kuntokuvalla. Peili on likainen, kamera huono ja läskiäkin on paljon mutta selässä näkyy ainakin jotain muotoa.Nyt tuli tällainen pikapäivitys... pakko mennä SYÖMÄÄN :P!!!

13 kommenttia:

 1. On LEVIÄ selekä Dea!! :)TSEMPPIÄ treeneihin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 KIITOS Kerttu!! Ihania treenejä sinnekin :D!

   Poista
  2. KIITOS Dea, KYLLÄ, täysiä painetaan!!

   Poista
  3. Sitä en epäile hetkeäkään :D Et sä muuta osaakaan kun vetää täysillä ja nauttia siitä ;)

   Poista
 2. No juu! Oot kyllä selvästi kehittynyt tosi paljon. Mieletön selkä ja muutenkin tosi massiivisen näköinen hartialinja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi KIITOS sullekin Jonna! Se piristää oikeasti kuulla :D Itsehän ei ikinä näe omaa selkä jollei ota siitä kuvia ja silloinkin kiinnittää eniten huomiota läskeihin ;)

   Poista
 3. Upeen leveä selkä! <3 Mä ihailen sun asennetta. Periksiantamaton ja ahkera. Teksteistä paistaa rakkaus lajia kohtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Annie <3 KIITOS! Rakkaus lajiin on kyllä voimakas ja hommat tehdään suurella sydämmellä, muuta en osakaan :D

   Poista
 4. Tää on Dea kaikista parasta lukea sun blogia ja aistia sun into!!! Sä oot ehdottomasti mun idoli ja esikuva! Ja sulla on kyllä hieno selkä!

  Tsemppiä treeneihin!
  t. Eija Juote

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sä oot Eija ihana :D! Isot kiitokset ja kovia treenejä sinne!!

   Poista
 5. Wow mieletön ulkomuoto! Keep on going girl!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS :D!!! Homma jatkuu täydellä vauhdilla ja suurella sydämmellä eteenpäin :)

   Poista
 6. Heips! Laitoin sulle haasteen joka löytyy blogistani http://musclefetish.blogspot.fi/2013/03/haaste.html :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.