Sidor

7.3.2013

Lepopäivä takana, paketti postilla ja homeinen rahka

Lepopäivä alkaa olemaan kasassa ja hyvä teki! Jalat on ollut ihan tööt koko viikko ja sain ne kunnolla suoraksi ilman kipuja kun nousin ylös tuolista vasta tiistaina. Tänään tuntuu onneksi jo siltä että voisin treenata jalkoja taas huomenna :) Selkä oli eilen niin kipeä tiistain selkätreenistä että epäilin jotain pahempia jumeja mutta sekin on mennyt ohi. Selkä on sellainen lihasryhmä minulla, että se on todella harvoin treeniarka vaikka se on ottanut hyvin vastaan treeniä. Ojentajat, rinta ja jalat ovat taas jatkuvasti kipeitä ja jumissa treenin jälkeisinä päivinä. No, olin kuitenkin totaalisen lepopäivän tarpeessa eilen, eikä mikään ihme kun on vetänyt neljä salitreeniä kolmessa päivässä... Huomenna olisi luvassa jalat ja odotan into piukeena että pääsen hakkaamaan niitä!! Nyt on ollut kolme viikkoa putkeen ohjattuja jalkatreenejä joten tekee todella hyvää palata omaan treeniohjelmaan hetkeksi :)

Sain pakettia Sporttimekalta tänään :D Taitaa bcaa:t riittää taas hetkeksi :) Käytän mieluiten bcaa jauheena kun pillerimuodossa ja Scitecin Bcaa Xpress on todella riittoisa.Olen lähdössä Tampereelle taas vaihteeksi ensi maanataina, ensin tapamaa Jaria, sitten Ristolle hakattavaksi ja sen jälkeen Terolle taas hakattavaksi. Viime kerralla kun kävin toimistolla vähennettiin ruokaa ja lisättiin yksi salitreeni viikossa. Paino tippui nätisti ekalla viikolla 85,5 kilosta 83,7 kiloon. Sen jälkeen se on neljän viikon aikana vähitellen kiltisti tullut takaisin joten nyt ollaan takaisin siinä 85,5 kilossa :) oho! Sain tänään tietää että se on hyvä asia ja merkki siitä että kroppa toimii... maantaina tsekataan kuntoa ja jos on tarvetta tulee muutoksia ruokavalioon. Eli nyt eletään jännittäviä aikoja, lähteekö ruoka vai ei :D Päätin että jollei lähde ruoka menen ostamaan uusi kasvuvarahuppari Body Actionilta miesten osastolta, Brachial tai Ecko. Olen niin kyllästynyt siihen että nykyset paidat kiristävät kainaloista, selästä ja käsistä. Jos lähtee ruokaa taidan kuitenkin mennä ostamaan uusi huppari :D JA housut... perse ei mahdu vanhoihin enää enkä pärjää yhdellä Bia Brazil superstrechfarkuilla. Voi olla että pitää hankkia uudet rintsikatkin tai joku pidennysosio koska ympärysmitta tuntuu liian pieneltä eikä sitä saa löysemmäksi enää, eli toivottavasti selkä on ottanut osuma :)

Kävin ostamassa perjantaipullo etuajoissa, Pepsi Maxia ja kaveriksi vettä + koulukirja...


Kävi hassusti eilen kun oli aika syödä iltapala. Jääkaapissa oli yksi 500g rahkapurkki jäljellä ja kun avasin sitä huomasin että siinä oli HOMETTA!!! Ihan pieni läntti mutta silti :/ No, illalla on hyvää syödä rahkaa ja joten otin lusikalla pois homeklöntti ja otin sopiva määrä iltarahka purkista. Sama juttu tänään aamulla, söin loput rahkasta mutta sekoitin siihen mukaan suklaprotskujauhetta ja pikakahvia jotta ei varmasti maistuisi homelle... kaupat ei ollut auki kun oli aamupala-aika... No, ainakin tuli noudatettua ruokaohjeita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.