Sidor

24.3.2013

Posetreenin saldo ja pt-päivä

Jei :D! kymmenen päivää vapaata töistä :) Lomaputki alkoi hienosti eilen Tamperereissulla: ensin poseraustereeni ja sen jälkeen hyvä etureisitreeni. Kyseessä oli Fitfarmin perinteinen pt-päivä jolloin treenetaan kimpassa eri ryhmissä ja seurstellaan. Se piristää aina todella paljon nähdä muita tiimiläisiä ja jutella heidän kanssa treeniasioista! Sain ilokseni kuulla että olen tiivistynyt ja että selkä, hartiat ja olkapäät ovat kasvaneet :) Siltä ei kyllä tunnu... mutta toisaalta itse on niin sokea ettei ikinä huomaa mitään kehitystä. 

Oli motivoivaa nähdä kevään kisaajia jotka todellakin ovat kiristyneet viime näkemästäni, sekä syksyn kisaajia jotka juuri ovat aloittaneet kisadieettinsä! Aika menee kyllä niin hiton nopeasti. Tuntuu siltä että kevään kisajat aloittivat dieetti ihan äsken ja hups, nyt ne kisat ovat jo todella lähellä. Tässä ymmärtää taas itse ettei sinne lavalle ole kiirettä ja vaikka ottaakin reilusti aikaa itselle kasvaa ja kehittyä niin kyllä se aika vaan menee todella nopeasti.

Tässä hiukan kuvia posetreenistä:
Ei se niin vakavaa ole ;)


Kotimatka Turkuun meni näppärästi kun oli niin paljon tekemistä, piti juoda palari, pari litraa vettä, syödä ja pysähtyä vessatauolle muutamia kertoja :) 

Ei tässä muuta. Viikon jalkatreenisaldo on aika raju, kolme jalkatreeniä. Tänään pidän lepopäivä mikä tulee tarpeeseen :) Ensi viiko on jo todella raju, kahdeksan salitreeniä joten nyt kannattaa levätä huolellisesti... Kävin aamulla Gymillä lenkillä kävelymatolla ja rullailin selkää ja pakaroita. Iski todella raju oksennusolo keskellä lenkkiä ja jouduin istua alas hetkeksi. Tämä tapahtuu nykyään joka kerta kun teken aamuaerobinen mutta se ei ole ollut näin rajua aikaisemmin enkä ikinä ole joutunut lepämään vaan on riittänyt että hiljennän tempoa hetkeksi. Luulen että se johtuu siitä että otan kaikki aamuvitamiinit tyhjällä vatsalla ennen lenkkiä ja se saattaa olla liian tujua minulle... Kokeilen ensi kerralla ilman vitskuja ja otan ne sitten aamupalan yhteydessä jos se auttaisi :)12 kommenttia:

 1. mahtavia kuvia :) kehitystä kyllä näkyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ole kun yksi suunta ja se on eteenpäin :)

   Poista
 2. Vaikka on rasvaa päällä niin kyllä sen näkee et paksua lihaa on alla! Kädet sulla näyttäis kasvaneen myös :) kasvaispa mullakin!

  Otatko green teat tyhjään mahaan? Mulla ne pistää oksuttamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan tyhjään vatsaan juu... Ne on varmasti syy pahoinvointiin jos sulla on ollut samoja oireita. Otan ne jatkossa aamupalan yhteydessä :) Kiitos vinkistä!!

   Ja hei kiitos! Itse on todellakin niin totaalisen sokea omaan kuntoon... No, lissäää lihhaa pitää saada :D Eli lihastalkot jatkuvat :D Sä olet kiristynyt upeasti ja sulla on jo käsiä ja kyllä ne sullakin kasvaa, usko pois!

   Poista
 3. Kiva blogi, tämän lukemiseenhan jää ihan koukkuun ;) Olisi mielenkiintoista tietää, minkä verran yleensä syöt treenipäivinä ja mitä? Pienimuotoinen yhden päivän ruokapäiväkirja :) Entä minkälaista venyttelysi on? Teetkö pitkiä, syviä venytyksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa kuulla että jaksat lukea minun juttuja :D! Kirjoitan postaus noista mahdollisimman pian, kiitos lukijatoivomuksesta!

   Poista
 4. Kiitos! Olen saanut todella paljon treeni intoa omiinkin treeneihin lukemalla blogiasi, mikäs sen parempaa ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.