Sidor

28.3.2013

RÄHINÄÄ!!!

Heippa! Täällä menee hyvin, olen edelleen lomalla enkä ole tehnyt muuta kun treenanut, opiskelut ja nukkunut, ihan täydellistä!

Viikon ilouutinen, pääsin vimpasta tentistä läpi joten nyt en tarvitse kun kirjoittaa pari esseetä niin valmistun oikeusnotaariksi keväällä :D Näytti aikaisemmin todella synkältä mutta asioilla on tapa järjestyä. Opiskelut jatkuvat syksyllä ja siirryn Åbo Akademialta Turun Yliopiston magisteriopintoihin, tuskin maltan odottaa että pääsen erikoistumisjaksojen kimppuun, niitä on meinaa todella paljon mieleenkiintoisia! Kyllä tämä tästä, todistan vielä itselleni että on mahdollista yhdistää tavoitteellinen treeni, kokopäivätyö ja opiskelu. Prkl. Hitaasti mutta varmasti.

Pidin "lepo"päivä eilen, eli en käynyt tekemässä salitreeniä mutta tietty aamuaerobiset aamulla. KIITOS  Jonna vinkistä, jätin vihreä tee kapselit pois pilleriläjästä ennen aamulenkkiä ja oksennusolo ei käynyt vierailemassa lenkin aikana joten oletan että paha olo johtui niistä. Otan ne jatkossa aamupalan yhteydessä lenkin jälkeen. Oli aivan mahtavaa kun ei tullut sellainen akuutti oksennusolo keskellä lenkkiä :D! Lenkin jälkeen rullailin Gymin viemäriputkella ja kovakourainen kun olen onnistuin tietty vahingoittamaan jotain selässä... tai oikeastaan oikeapuolinen kylkiluu selän puolella :o! Ei se ole kovin kipeä enkä oikeastaan huomaa mitään jollen painaa sitä kohtaa tai jännitän selkälihakset tietylllä tavalla. Katsotaan miten homma etenee... Laitoin kuitenkin varmuuden vuoksi kylmää päälle kun tulin kotiin. Juoksin eilen myös ympäri Turkua hakemassa pari kirjaa esseihin... tätä en uskalla kertoa valkulle. Tuli varmasti tehty viiden viikon aerobiset ja olo oli sen mukainen :) Oikeastaan oli todella mukavaa olla ulkona auringonpaisteessa, harmi että minulla oli niin kova nälkä koko ajan että vatsa huusi ja olo oli sen mukainen. Ajattelin että nälkä on kivaa ja että rasva palaa, ihmeen hyvin sain itseni psyykattu sillä ;) Niin juu... minun oli pakko siivoa eilen kun siskoni tuli kylään ja jouduin sekä imuroimaan koko kämppä että pesemään lattiat... eli eilinen ei todellakaan tuntun kovin leppoisalta lepopäivältä!! Toisaalta oli todella hyvä juttu että sain siivottu :D jostain syystä se ei kuulu minun lempipuuhiin ;)

Siskoni oli teettänyt minulle DunderDea mukin <3!!! Se on mustan värinen mutta kun siihen kataa lämmintä juomaa kuva paljastuu :) Olin ihan pikkasen liikuttunut tästä, hitto miten herttainen pikkusisko minulla on!!! Muuten löhöiltiin siskoni kanssa todella tehokkaasti sen kirjalenkin jälkeen, minä sängyllä ja Erna sohvalla :D
Päätin palkita itseni kun pääsin tentistä läpi joten otin meidän Ramiraattoriin yhteyttä ja sovittiin pari megatappotreeniä ennen minun palauttava "viikko" alkaa. En kehtaa pyytää vain jalkatreenejä vaikka haluaisinkin joten tänään treenataan olkapäät, rinta ja ojentajat, maanantaina takareiskoja. Tänään on historiallinen päivä siinä mielessä että yhdistän ensimmäistä kertaa tuplatreenipäivä pt-treeneihin, jollei Milosin leiriä lasketaan jolloin treenattiin kahdesti päivässä. Aamulla siis olkapäät, rinta ja ojentajat Ramin kanssa, sitten kotiin tekemään välikuolemaa ja lukemaan hiukan oikeushissaa... iltapäivällä sitten oma olkapää-, rinta- ja ojentajatreeni... \o/ HURRAA!!!! Voi olla että olen hiukan kuitti illalla :)

Kävin eilen hakemassa Sporttimekalta saatu paketti postilta. OU-JEE!!! Nyt täältäkin saa FASTin parhaat palat :D Käykää tilaamassa!Minulta kysyttiin viime päivityksen jälkeen mitä syön treenipäivinä ja miten venyttelen, lupaan kirjoittaa tästä jossain vaiheessa, mahdollisimman pian :) Toki en jakaa tarkkoja ruokaohjeita siksi että kunnoitan valmentajani työtä enkä pistä ohjeita jakoon, maksan itse siitä ja ohjeet ovat minulle tehtyjä eli minun kalorimäärät/makroarvot eivät välttämättä sovi muille. Mutta jotain yleistä voin tietty kirjoittaa ja ymmärrän että aihe kiinnostaa :D Se on todella kivaa saada kysymyksiä ja niiden avulla voin myös kirjoittaa teitä kiinnostavia postauksia joten kiitos niistä ja toivottavasti saan lisää kysymyksiä jatkossa :D!!!

4 kommenttia:

 1. Jihaa, kiva kuulla, että RÄHINÄ on levinny sinnekki! ;D Mutta älä Sie hyvä Tyttö rähise rullaillessa, ettet telo ittiäs! :) Tsemppistää kilotolkulla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Juu mä yritän hillitä itseni :D <3 Kerrtu!

   Poista
 2. <3 Dea! Et YRITÄ, vaan HILLITTET! :D

  VastaaPoista
 3. Täältä tulee kysymyksiä tilauksesta! Mitä treeniblogeja seuraat? Voitko tehdä listan linkkeineen lemppareihisi? Mitä saat muiden blogieni seuraamisesta? Tsemppiä, vertailukohtia, ideoita, innostusta?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.