Sidor

1.3.2013

Hello maaliskuu! Nyt hemmotellaan :D

Nyt se alkoi, kevät :D! Huomenna alkaa myös viikonloppu ja minulla on vapaapäivä maanantaina joten luvassa on kolme päivää.... opiskelua ja tenttiin lukemista... :/ No, jotta homma ei menisi liian synkäksi lähden huomenna myös Tampereelle hemmottelulomalle :) eli ensin jalkajumppa Teron komennossa ja sen jälkeen Riston kalvokäsittelyä :D Todellinen hemmottelupäivä siis!!! Ja piste i:n päälle on se, että matkustan yksin junalla joten aika jää myös opiskeluun. Tarkoitus on suorittaa viime kesken jäänyttä jalkatreeniä loppuun asti. Viime kerralla jouduttiin keskeyttämään sitä kolmannen lämmittelysarjan jälkeen koska sain jonkinlainen loukkaantuminen kylkeen ja asioitahan ei voi jättää kesken joten nyt pitää hoitaa hommat kunnialla kuntoon! Olen ehtinyt harjoitellä jalkaprässiä (jossa kylki meni) parin viikon aikana ilman ongelmia joten huomenna tehdään sitten kunnolla!!!

Olen kuullut todella paljon hyvää Ristosta ja hänen ammattitaidosta ja odotan innolla huomisen sessio! Tarkoitus on käsitellä selkää ja jos mies on supertehokas niin myös kädet. Viikon jälkeen on sitten seuraava hemmotteluloma, jolloin treffan valkkua, menen Ristolle ja lopuksi reeniä Terden kanssa. Katsotaan jos se dieetti alkaa kunnolla silloin :) Sen jälkeen en tarvitse odottaa kun pari viikkoa niin on taas luvassa lisää hemmottelua, nimittäin Fitfarmin pt-päivä Tampereella jolloin treenataan ja meillä fysiikkatytöillä on posereenit. Seuraavana päivänä on fitness-päivät jolloin luvassa on kisoihin liittyvää asiaa ja poserausta. Maaliskuusta tulee siis todellinen hemmottelukuukausi :D!!

Nyt pitäisi alkaa tekemään jotain näille kavereille, eli tehdä eväitä huomiseen ja punnita mömmöt...


Ote Dean jääkaapista:

Tilattiin muutaman kaverin kanssa kimpassa luomunaudanjauhelihaa Turun lähistöltä ja JÖSSES että on hyvää!! Enää en pysty syömään mitään muuta jauhelihaa, en ainakaan sitä mitä saa valmiiksi pakattuna kaupasta... Onneksi ostin 5 kg mutta pelkään pahasti ettei se riitä kovin kauan. No, kun se loppuu pitää tilata LISÄÄ!2 kommenttia:

 1. Tähän pakko heittää kommentti, että kyllä tuo jauheliha onkin hyvää! Mekin on tilattu täältä: http://www.pasuri.fi/ lihat viimeisen vuoden aikana (no heillä ei ole luomustatusta, mutta eläimet elää vapaana ja ruokitaan kuin luomu). enää ei vaan kerta kaikkiaan voi syödä (kuin pakon edessä) ns. normijauhelihaa. Vielä kun kanaakin saisi luomuna tai vapaana kasvanutta.....

  Terkuin Eija Juote

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu enää ei ole paluuta kaupan valmiiksi pakattuun jauhelihaan :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.