Sidor

18.3.2013

Viikko täynnä jalkatreenejä :)

Maanantai on siinä mielessä hyvä päivä, että edessä on uusi viikko täynä kehittymismahdollisuuksia :D Tällä viikolla on luvassa seitsemän treeniä josta kolme on jalkatreeniä. TITTIDII sanoo minä!!!!

Panostin eilen palautumiseen ja lihashuoltoon. Aamulla aamulenkki ja putkirullausta viemäriputkella paremman puutteessa. Perse oli jumissa mutta muuten ei tuntunut niin pahalta. Selkäkin aukesi hienosti kun rullailin sitä. Sain kuulla Ristolta että se on ihan hyvä merkki jos pystyy rullailemaan viemäriputkella, eli ei pehmustetulla rullalla. Onnistui hyvin eikä sattunut kovin paljon. Putkirullaus on kyllä mainio keksintö!!! Päivä meni hienosti opiskelemiseen, nukkumiseen ja syömiseen. Venyttelin myös illalla ja fiilistelin spagaatissa. Jännä juttu että pääsen spagaattiin näin helposti vaikka telinevoimisteluvuosilta on yli kymmenen vuotta ja luulisi että saliharrastus tekisi tehtävänsä, mutta ei, tyttö venyy. Se näyttää kieltämättä vähän tyhmältä mutta tossa asennossa saa hiton hyvä venytys jalkoihin, suosittelen!!

Tänään aamulla oli vuorossa etureiskat ja vatsa. Otin teille videoklippi yhdestä reisiojennussarjasta. Tossa vaiheessa takana oli jo kyykkyjä, prässiä, hackia ja samanlainen ojennussarja... edessä paljon herkkuja :) Pakko kyllä sanoa että RAKASTAN näitä jalkatreenejä juuri sen vuoksi että niissä saa vetää itsensä ihan piippuun :D Voin kertoa että polte ja pumppi tossa sarjassa oli aikamoinen ja kyllä niitä kirosanojakin pääsi tulemaan pari... Kyllä nainen on kauniimillaan kun treenaa koipia ;) Hyvää alkanutta viikkoa teille!


6 kommenttia:

 1. Sulla on hyvä meininki! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :D Kyllä bodaaminen on parasta mitä ihminen voi tehdä joten meininki pitää olla sen mukaista ;)! Tsemppiä sinnekin!!!

   Poista
 2. No sähän oot venyvä! Millon sulla alkaa dieetti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo mä venyn kyllä hyvin :) Vaikuttaa siltä että herra Mentula on muuttanut dieetti pieneksi kiristysvaiheeksi jotta voidaan "lyödä kunnon kalorit" myöhemmin... eli seuraan itse mielenkiinnolla tilannetta :D Minulta on vähennetty ruoka pari kertaa tammikuun 26 pv ja 11.3 ja pientä kiristystä on havaittavissa mutta paino on edelleen sama. Tarkoitus on kuulema ensisijaisesti saada lisää lihasta tyttöön enkä pane vastaa ;) Olisi toki kivaa päästä näistä läskeistä edes hiukan eroon ja keventää kisadieettiä mutta Jari saa päättää ja tottelen joka tapauksessa, dieetti tai ei. Tarkoitushan oli alkaa dieettaamaan maaliskuussa mutta ilmeisesti ei aloitetakaan... Tää on tätä :D Voin aina yrittää uhkaila häntä sillä että painan pian 100kg jos alkaa näyttämään pahalta, silloin pääsen varmasti äkkiä dieetille :D Miten sun dieetti etenee? Ainakin näyttää menevän hyvin, nainen kiristyy ja lihakset erottuvat jo :D

   Poista
  2. No nyt olin viikon kipeänä ja edellinen viikko oli kevyt viikko eli ei mitään kummosia tapahdu tällä hetkellä :D muutaman viikon pidän vielä dieettiä ja sit siirrytään maltillisille plussille. Nyt on paino 64kg ja tässä on aika hyvä olla et ei tartte enää tippuakaan :)

   Onks sulla vielä tietoa kisaamisajankohdasta? Toivottavasti sulle ei tuu mitään megapitkää dieettiä, niillä kun ei ole tapana onnistua kovin hyvin :( mulla on kans tarkoituksena saada nostettua kalorit korkeammalle kuin koskaan mut ei järjettömän painonnousun kanssa. Katsotaan kuin ämmän käy :D

   Poista
  3. Toi 64kg on kyllä aika hyvä paino! Itse kun siihen pääsisi...

   Kisa-ajankohta ei ole lyöty lukkoon eikä me ollaan puhuttu siitä sen enempää. Ajattelin ottaa puheeksi tässä jossain vaiheessa ja sanoa myös siitä etten halua mikään jättiläinen kisadieetti, siinä ei minun mielestäni ole mitään järkeä. Parempi siinä tapauksessa pitää sitä välidieettiä. Painohan on 85,5 kg ja olen melko varma että kisapaino ei ole 85,5kg eikä lähelläkään sitä ;) joten tiputettavaa on. No, mulla ei ole kiirettä ja nautin tästä treenaamisesta niin paljon etten jaksa pohtia noita kisajuttuja liian paljon :) Kyllä se jollain tavalla menee sitten.

   Nauti nyt tosta hyvästä painosta ja kevyestä olosta, kesä tulee ja dieetti palkitaan :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.