Sidor

14.3.2013

Munatilanne kunnossa!!!

Noniin! Nyt on munatilanne kunnossa, kannoin äsken kotiin 180 kpl XL-kokoisia luomumunia :) Ei muuten ollut hyvä idea vetää pari selkä- ja habatreeniä pohjaksi eilen... Ei-auto-omistajana kannoin ne kotiin ihan käsin ja laatikko painoi yli 14 kg ja matkaakin oli. Sain intensiivinen ja hapottava selkä- ja käsitreeni kaupan päälle. Jos näillä munilla pärjäisi 5 viikkoa.


Eilen oli aikamoinen päivä, korkkasin uuden ohjelman ensimmäinen selkä- ja hausitreeni heti aamulla ja jumaleissön että se teki hyvää! Käytössä on suuin piirtein samat liikkeet mutta toteutustapa on eri ja on sinne jotain juttuja muutettukin-> kroppa otti todella hyvin vastaan treeni ja oikein tunsin miten hyvää se teki vaihtaa ohjelmaa, sekä kropalle että pääkopalle. Huomasin myös ilokseni että jouduin taas kiristämään treenivyötä hiukan :D eli kai se läski palaa edes hiukan. Treenin jälkeen vedin palarit ja menin kotiin syömään aamupalaa... se oli aikamoinen projekti koska olin niin täynnä kaikista treenilitkuista ettei ruokamäärä millään meinasi mennä alas, oikein oksetti. Kaiken lisäksi oli kiirettä töihin joten yritin saada kaiken alas mahdollisimman nopeasti. Pidin pari vessataukoja ja tein muuta välissä ja kyllä se lopuksi onnistui :) Blurp! Sieltä sitten rullailemaan töihin vatsa pystyssä.


Iltapäivätreeni oli kaikin puolin huippuhyvä! Ohjelmassa oli kaikennäköistä kivaa mitä en ole tehnyt vähän aikaan, eli supersarjoja ja pudotussarjoja. Eräs kanssatreenaaja kiinnostui minun alataljasetista kun näytti kuulema niin "vittumaiselta". Sitä se kyllä olikin, selkä poltti jotain ihan uskomattoman paljon jo siinä vaiheessa kun edessä oli yli 20 toistoa, mmmm... Jari oli kyllä oikeassa siinä että ohjelma on "aika vittumainen" ja olin oikeassa siinä, että rakastan sitä juuri siksi. Jouduin näyttämään tälle kanssatreenaajalla miten sitä taljasettiä tehdään ja hänkin oikeassa, se näytti todella vittumaiselta! Sanoisin että siitä tulee minun uusi lempiliikesarja :)

Tänään olen ensimmäinen päivä moneen vuoteen ilman aamupuuroa. Luulin että kuolisin nälkään päivän aikana varsinkin kun tein aamulenkki aamulla. Olin täysin väärässä, olo on ollut todella hyvä eikä ole ollut nälkää ollenkaan :) Hittolainen!!! Mä taidan tykätä tästä :D

Huomenna on luvassa takareisi- ja pohjetreeni, en millään jaksaisi odottaa!!

2 kommenttia:

 1. Sulla on pääsiäispupu tuonu protskutäyteisiä munia vähän etuajassa! ;) Noista riittääkin sitte vähäks aikaa!!
  Ps. Uusi lukija ilmoittautuu, ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh... mä jouduin valitettevasti kanatamaan munat itse kotiin mutta olisi kyllä kelpanut saada pupulta kotiinkuljetus ;) Tervetuloa lukijaksi!!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.