Sidor

8.3.2013

Mulla on uudet kuteet jotka venyy ja kutistuu :D!!

Nyt tulee taas uutiskynnystä ylittävä päivitys... :) En sitten jaksanut odottaa huppariostoksia maanantaihin asti ja uusia housujakin oli pakko saadaa joten menin suoraan salilta investoimaan uuteen kasvu- ja kiristysvara huppariin. Kasvuvaraa ei kyllä ole kovin paljon mutta isompaa hupparia Bettersiltä ei ollut ja onhan tässä tilaa olkapäille, yläselälle ja käsille kasvaa. Vyötärön kohdalla on sitten kiristysvaraa ;) eli tämä huppari sopii sekä dieetille että jatkuvalle kasvukaudelle :) Olen valmis kohtaamaan kumpi vaan!! 


Nättinä treenin jälkeen... Hyvä hupparissa on se että siinä lukee milloin olen syntynyt, eli 1982, jos satun unohtamaan sen joskus.Toinen investointikohde oli erittäin venyvät ones size farkkuleggarit :) koko xs-xl!!! Mä oon niin valmis  dieetille tai kasvukaudelle, molempiin suuntiin on varaa mennä :)

Hjyyyvää perjantai teille! En jaksa toivottaa hyvää naistenpäivää koska kaikki ovat jo tehneet sitä feisbuukissa. Se on minun mielestäni turha kaupallinen keksintö. Kyllä toista sukupuolta voi muistaa ihan joka päivä vuodessa, ei siihen tarvita naistenpäivää. Ja onhan se epistä kun ei ole miestenpäivää!!! Onko se sitten tasa-arvoista ;)6 kommenttia:

 1. Liikaa bulkkia. Et ole mikään urheilun esikuva ainoastaan kuin motivaatioltasi. Ulkomuotosi ei kerro mitä oikeasti olet. Nyt dietille; lihasten kasvatus ei vaadi 20kg:n ylipainoa!!!!`??? Sulla on tosi hyvä motivaatio, vaihda nyt helvetti jo valmentajaa jos sun täytyy kerätä pelkästään tuota massaa jos "bodaat" etkä voimaile. Samalla motivaatiolla kun vedät, niin susta voi tulla ihan mitä vaan. Tiivistettynä tarkoitan: vähemmän bulkkia,ja enemmän lihasta ja hyvää kuntoa. Laittaisin nimellä jos minut löytäsi netistä, mutta en omaa tunnuksia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anonyymi palautteesta! Mukavaa kuulla että uskot minuun ainakin motivaation osalta ;) ja onneksi löytyy muita esikuvia joilla on pienempi ylipaino! Mentula pysyy kyllä valmentajan roolissa edelleen ja jos minä saan päättää niin kauan kun kun olen lajin parissa :)

  P.s. ei se vaadi nettitunnuksia että kirjoittaa oma nimi alle ;D

  VastaaPoista
 3. Hyvälle näyttää, ja asenne on HUIPPU!! Noi legginsit on kyl niin mageet, täytyy itsekin käydä sovittamassa!! Treeni-iloa viikonloppuusi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks Riina :) Kannattaa käydä sovittamassa niitä leggareita, ne on ihan superpehmeitä ja venyvät! valmistaudu myös siihne että ostat niitä, ei niitä voi olla ostamatta ;) Hyviä treenejä sinnekin :D!!

   Poista
 4. Heips!

  Siis minkä merkkiset noi farkkuleggarit on ja mistä niitä voi ostaa??
  Aika ihanat.

  -Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Taru!
   Leggarit sa Bodyactionilta ja merkki on Chapa, tässä on linkki verkkokauppaan :D http://www.geevoima.fi/epages/GPL.sf/secb314bdcdc9/?ObjectPath=/Shops/16012009-123127/Products/CHAPALEGGNING/SubProducts/CHAPALEGGNING-0001

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.