Sidor

17.6.2015

Päivä Helsingissä

Heippa :)

Olin eilen Helsingissä. Totesin matkalla sinne, etten ole käynyt pääkaupungissamme moneen vuoteen ja siitä on oikeasti 9 vuotta aikaa kun asuin siellä :D Aika vaan rientää ja pakko kai sen on tajuttava, etten ole mikän parikymppinen enää :) Onneksi sei haittaa, päinvastoin. Olen todella tyytyväinen ikääni. Kunhan totesin, että aika menee ja pitää ihan oikeasti tehdä sitä mistä tykkää ja antaa itselleen jotain niin kauan kun elää. Näin ainakin minä teen. Mottoni on aina ollut sen, että vanhana en ole katkera jostain mistä en tehnyt nuorena. Haaveita pitää toteuttaa ja pitää uskaltaa tehdä sitä mitä haluaa välittämättä itseensä kohdistuvista odotuksista tai muista seikoista. Rohkeita päätöksiä, innovatiivisuutta, hieman järkeä ja oman sydämen kuuntelemista niin hyvää tulee :) Näin minun mielestä.


Kuva: Mikko Säteri
Palataan siihen Hesareissuun sitten :) Lähdin bussilla Tampereelta Helsinkiin. Laukussa oli eväitä, pumppausnauha, babyoilia sekä vaihtovaatteita ja korkkareita.


Kävin tekemässä kotikäynti yhdellä valmennettavalla ja siitä sitten studiokuvauksiin Laivurinkadulla. Minulla on tunnetusta aivan surkea suuntavaisto. Jos kävelen yhtä katua pitkin suoraan eteenpäin niin en löydä takaisin. Eilen meni juuri näin ja sähläsin google mapsin kanssa. Puhelinsoitto pelasti tilanteen ja löysyin perille. 

Siitä sitten vaatteiden vaihto, pikkasen meikkiä naamaan ja kuvaushommiin. Otettiin kuvia sekä studiossa että ulkona. Mikko hoiti kuvankäsitely samalla ja valitsin itselleni kuvia. Näin mainosgraafikonna (ad) ja entisenä mainostoimistotyöntekijänä oli ihanaa vaan istua vieressä ja katsoa kun toinen tekee työt :D Huomaa kyllä mm työskentelytavoista, että Mikko on todellinen ammattilainen. Ilo päästä hänen kanssa tekemään kuvia :) Sen opin eilen, kuvia tehdään, niitä ei oteta. Nämä ovat kyllä minun mitapuulla vähemmän tehtyjä kuin otettuja mutta en nyt ala vääntää tästä mitää syvempää pohdintaa :DOtettiin studiokuvauksen jälkeen hieman ulkokuvia. Siitä tuli aikamoinen seikkailu kadonneiden autoavaimien vuoksi mutta ei se mitään, tuli tehty vähän aerobista ja sain siitä aineenvaihdunnallista hyötyä :) Rasva palaa! Vitsi vitsi. Pakko löytää jotain positiivista siitä, että avaimet ovat hukassa ja eväät auton sisällä :D Ei muulla niin paljon väliä ole ;)

Tömäsin sattumalta Killeen ja Iirikseen huoltsikalla. Killelläkin oli kuvauspäivä, toisin toisessa studiossa. En voinut olla nauramatta kun molemmilla oli kuvaus, oli tankkaamassa kofeiinia samassa paikassa ja oli tullut Tampereelta asti sinne. Maailma on pieni ja meillä WFCläisllä on ilmeisesti melko samantyyppiset harrastukset :) Menkää ihmiset lukemaan Killerin blogia! Kille on huikea ukko sekä ihmisenä että urheilijana :)

Kotimatka meni mukavasti busissa. Kotona odotti jo valmiit kuvat. Tässä muutama :) 

Kuva: Mikko SäteriKuva: Mikko SäteriKuva: Mikko Säteri
Pidän nyt neljä päivää täyslepoa. Kroppa vaatii sen ja se on ohjelman mukaan myös sen aika. Lepo tekee hyvää ja olen vetänyt niin hyviä treenejä koko tämä treenijakso taas, että kroppa oikeasti tarvitsee huilia salista. Aerobiset teen ihan normaalisti. Kun lepää ehtii tehdä muita asioita. Kuten lukea oikeustiedettä ja kirjoittaa jotain fiksua aiheesta :)


Tässä vielä ote meikän alkuviikon jalkatreenistä. Olin niin väsynyt kun menin treenaamaan että tei mieli luovuttaa, mennä kotiin nukkumaan. Sitä en tietenkään tehnyt vaan vedin entistä kovempi treeni. Enkat paukkui ja lujaa. Jalat tärisi jalkaprässiss siihen malliin, että nauratti jälkikäteen. 


Käykää tykkäämäässä urheilijasivuistani facessa, jos haluaa siis :) Päivitän sinne enemmän. Instasta löytyy: @dea.henrikson


Puss!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.