Sidor

4.6.2015

Paino laskee, treenipainot nousee, kuntokuvia ja RIPSIÄ :D

Moikka :)

Huh mikä päivä :D Tai mikä viikko… Paino laskee niin kovaa vauhtia, etten itse pysy mukana :D Tässä 10 päivän tulos:

viikko 21 
25.05 78,2kg
27.05 76,8kg
28.05 76,4kg
viikko 22
1.6. 76,6kg
3.6. 75,6kg
4.6. 75,0 kg

-3,2kg 10 päivässä. Ihan ok. Ihan ok ottaen huomioon sen, että treenipainot nousevat edelleen jokaisessa treenissä. Julia kutsui minut "geneettiseksi ihmeeksi", Melina taas väitti, että se johtuu 100% minun asenteesta. Itse allekirjoitan Melinan väittämä. Olisi todella helppoa nojata siihen, että olen dieetillä, on vähän hiilareita, dieetillä ei voi kehittyä, on 22 viikkoa dieettiä takana jne. Itse en mene tälle linjalle. Kun dieettini alkoi tiesin sen, että edessä on dieetti talvella, keväällä, kesällä, syksyllä… 5.1.-12.10.2015. No ei se dieetti lopu tähän vaan sen jälkeen alkaa reverse diet. Itse ajattelen, että dieettini jatkuu vuoden loppuun asti eikä lopu kisojen yhteydessä. Olisi niin helppoa vaan sortua johonkin dieettiajatteluun. En halua tehdä tätä koska minulle on ensisijaisen tärkeä, että treenit kulkevat ja että koen kehittyväni. Jos ajattelisin niin, etten kehity koko vuoden aikana koska olen dieetillä niin hajoisin :D :D En siis ajattele niin. Päätin kun dieetti alkoi, että tuliko mitä tahansa eteeni dieetin suhteen, niin pidän treenipainoista kiinni loppuun asti. Okei ihan lopussa pitää hieman varoa mutta melkein loppuun asti ;) Päätin myös sen, etten tyydy siihen, että treenipainot pysyvät. Haluan myös kehittyä. Päätin siis sen, että:

1. tulen kehittymään kisadieetillä
2. olen ajattelematta sitä, että olen dieetillä
3. koko homma on vapaaehtoista joten en tule valittamaan vaikka on raskasta
4. elän normaali elämä enkä tee vuodesta suuri kisadieetti
5. kuitenkin kuuntelen kehoa ja olen tarkka levon suhteen
6. teen KAIKEN minkä pystyn
7. nautin siitä, että saan tehdä tätä

Näillä olen mennyt sen jälkeen. Dieetti alkoi 5.1. ja kehitystä on tullut koko ajan samalla kun ruokaa on vähennetty ja paino on laskenut. Ei se kehitys ole tullut itsestään. Ei todellakaan :D Olen laittanut itseni likoon jokaisessa sarjassa ja pakottanut itseni tekemään aina ismmilla painoilla ja enemmän toistoja.  Minulla on ollut onni saada varmistajia auttamaan ja sparraamaan. Kiitos Jukka, Hanna, Julia sekä muut!! Olette korvaamattomia :)

Tässä aamukuntoni. Pehmeetä on vielä mutta ei kauan enää prkl :D :D


Ja tältä näytti kun kävin poseramassa päivällä….
Taisin myös mainita sen, että pääni oli melko sumussa viime viikolla. Ajatus ei kulkenut ja vähennykset ruuan suhteen tuntuivat aivotoiminnassa. Oli niin hassua kun pää ei toiminut kunnolla mutta kun pääsin salille niin homma sujui loistavasti. Tämäkin taitaa olla hieman asennekysymys ;) Pääni kirkastui kuitenkin tällä viikolla ja nyt olo on taas normalisoitunut. Yleensä menee viikko ennen kuin keho tottuu muutoksiin. Näin taas täll' kerralla.

Kävin tänään Jannalla laittamassa elämäni ensimmäiset ripset :D Olen ihan myyty!!! En IKINÄ enää halua olla ilman ripsienpidennyksiä! Ihanaa olla kesällä koko ajan ilman meikkiä ja silti näyttää huoliteltulta. Olen niin laiska laittamaan meikkiä naamaan ja kun treenaa useampi kerta päivässä ei todellakaan ole järkeä meikata kovin paljon. On kuitenkin mukavaa kun on ripsiä jolloin silmät korostuvat mukavasti ja näyttää siistimmältä. Pakko myöntää, että nämä ovat kyllä urheilevan naisen unelma :D KIITOS Janna!! Löydätte JANNA SAVOLAINEN Laukontorilta 9, KAUNEUSPISTE ALIAS. Otin itse 12mm volyymiripset :) 


Olen muutaman päivän aikana rakentanut Thunder Training & Nutritionille kotisivut. Niistä tulee niin makeita :D Tässä bannerikuva ja pieni teaseri. Muistattehan, että minulta saa apua treeneihin, ravintoon ym. Kesä on hyvä aika polttaa läskiä ja kasvattaa lihasta. Lämpö tekee hyvää ja kaupat ovat pullollaan herkullisia kotimaisia kasviksia. EIkä todellakaan tarvitse kieltäytyä hyvasta ruuasta, päinvastoin. Kesä on hyvä aika esim. grillata ja nauttia hyvien ystävien seurasta.Tämä tarjous on vielä voimassa. Rohkeasti koodia dea@thundertrainingnutrition.com niin hoidetaan kesätreenit ja ruokavalio kuntoon :)!!


Minulla on muuten ollut lepopäivä tänään. No okei…. Vedin intervallitreenin aamulla, olen tehnyt töitä kotona, kävin jeesaamaassa Julia hänen treenissä ja vedin oma postreeni heti päälle. Mutta en ole käynyt salilla treenaamassa itse. Huomenna sitten jalkatreeniä :D Minulla on melko hc setti edessä huomenna. On sekä paljon toisitoja jotka takaavat sen, että hermotus on kunnossa sekä lyhytitä suoria ja hiton kovia sarjoja jotka todellakin menee periulle kun kohdelihas on hermotettu huolellisesti ennen :) Olen ehkä hieman sekaisin mutta pidän todella paljon jalkapäivistä. Silloin on tekemisen meininkiä ja saa oikeasti paiskia hommia :) 

Loistavaa loppuviikkoa teille!!!!1 kommentti:

  1. Kauniit ripset!! :) ja wau mikä painonpudotus 10päivässä, mulle kans tommonen hei :'D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.