Sidor

25.6.2015

Dean oma empirinen tutkimus alkoi N-Y-T :D

Moikka :)

Jaaa… Mistä nyt aloitetaan :D 

Kävin eilen ensimmisessä kisabikinien mallipalaverissa. Moni on kertonut kauhutarinoita siitä, koska se on kuulema tillanne jolloin ymmärtä olevansa kaukana kisakunnosta ja läskit todellakin konkretisoituvat. Minusta se oli niin siistiä :D Vihdoinkin päästään hommiin niidenkin suhteen. Takana on kuitenkin 25 viikkoa dieettiä ja välillä unohdan mihin olen menossa. Positiivista on se, että mahduin biksuihin!! Positiivista on myös se, etten tarvinutr valita kangasta itse vaan Katja ja Hanna tekivät sen puolestani :) 

Tältä näytti pukukopissa eilen. Läskiä on kiitettävästi vielä mutta se sulaa kun laittaa sulamaan :D


Tällainen tuli mukaan kotiin. Niin juu, sekin pitää olla salaista kisapäivään asti :D Oon nin huono näissä somen normeissa :D T-käevly laitettu you tubeen ja biksutkin paljastettu :D Ou Nou!                                             


Mukaan lähti myös iki-ihanat pökät :D Lisäravinteet ja treenihoust kunnossa! Näillä kelpaa todellakin treenata :D Ja hei, kuva on väärin päin mutta reidessä lukee www.sporttimekka.fi Sieltä kandee myös tilata lisäravinteita ;)BOOM!!!! Oli ihan mieletön selkätreeni :D Tarkoitus oli treenata jalkoja mutta nyt kun osaan kuunella kehoa niin vaihdoin parin kyykkylämmittelysarjan jälkeen taljavetoihin ja jumalauta, lihat olivat kyllä turvoksissa :D Vedin leukaa melkein omalla painolla. -7,5 kg :D Uh jeah! Sillä ei ole merkitystä lajin puolesta mutta on se hienoa kun kevennetyssä laitteessa koko ajan vaan voi vähentää kevennystä. Tein lopuksi pari kovaa sarjaa haukkaria scotissa sekä hammeria. Harrastan shockkihoitoa lihaksille nykyään. Eilen se kävi ilmi siinä, että laitoin ihan hitosti rautaa tankoon ja väänsin sillä niin monta kuin tuli omia, sitten Hanna jeesasi loput. Perille meni ja lujaa. Hammeria pääsin tekemään oikein miehekkäillä kässäreillä. Kun ei mennyt nätisti enää niin koko kroppa mukaan ja halllittu sekä jarruttava negatiivinen vaihe.


Tänään oli ohjelmassa etureidet ja pohkeet. Siitäkin treenistä löytyy paljon hyvää ja jälkeenpäin mietittynä niin, hyvän treenin vedin. Isommilla raudoilla ja hyvällä tekniikalla. Tänään on vaan ollut sellainen olo, että minun pitäisi tehdä enemmän. On tuntunut siltä, että minulla on asioita tekemättä. Kun mietin tarkemmin, että mitä olen tehnyt huonosti, mitä minulla on tekemättä ja mitä voisin vielä tehdä ihan kaiken suhteen niin eihän siinä ole mitään tekemättä. Treeni oli oikeastaan hyvä vaikka jotenkin olin tyytymätön omaan suoritukseen. Naurettiin Hannan kanssa jälkeenpäin siihen miten pölö olen :D Hyvä treeni vedetty, hyvässä ajassa, laajoilla liikeradoilla, kontrolloituja liikkeitä, hyvällä lihaspaineella ja huomattavasti isoimmilla painoilla kuin viime treenissä. Pakko olla tyytyväinen vaikka tuntuu siltä, että minun olisi pitänyt tehdä vielä paremmin. Tällaista se on kun vaati itseltään kaiken :D

Pääsin treenin jälkeen tuulettamaan ajatuksia ja nauttimaan Jannan (Kauneuspiste Alias/Esthetic Spa) hemmottelusta. Ripsihuollon paikka :D Nyt on taas niin mielettömän tuuheat ripset ettei mitään rajaa :) On jännä, koska ripsistä lähti vähitellen ja tasaosesti pois enkä edes huomanut sitä itse. Juuri nin kuin pitää, niin että jälki on hyvä. Nyt kun sain uudet taas niin huomaan eron, tuuheat ovat :D BOOM! Silmät näyttävät aivan eriltä.  Julle kävi Sannalla testaamassa kainalokarvojen sokerointia ja Janna sain minut huijattu brassiin…. :D Kaikkeen sitten suostunkin :D FAAK!!!! Mutta hei, suosittelen todellakin Janna teillekin, nainen osaa hommansa :D

Aloitin tänään empiirinen tutkimus. Tutkimuksen kohde on minä ja metodi kananmunanvalkuianen. Testaan jättää maitotuotteet hetkeksi pois ja katson miten se vaikuttaa kuntoon :) Hitto!!! En olisi uskonut ryhtyväni tähän mutta hei, tämä akka tulee olemaan K-I-R-E-Ä 12 viikon ja 2 päivän päästä. Sen eteen pitää painaa duunia ja lujaa. Sitä olen toki tehnyt tähänkin asti mutta… :D Nyt läski sulamaan :D


                             


 Niin ja hei, käykää tsekkaamassa puuropäivitykseni. 17 puuro-ohjetta :D Ei paha :D


------------------------------------------------------------------------------


Ja muistutukseksi vielä, kirjoitin aikaisemmassa päivityksessä että jaan ILMAISET OHJEET KESÄKSI (ravinto ja treeni). Ohjeita joihin ei tarvita keittiövaakaa, lisäravinteita tai salikorttia. Ruokavalio mikä koostuu tavallisesta ja monipuolisesta ruuasta sekä treeniohjelma mikä voi toteuttaa vaikka omalla nurmikolla mökillä. Ohjelmia on erikseen miehille ja naiseille. Ohjeita joiden avulla paino pysyy kurissa ja joiden avulla kiinteytyy kesällä. On pakko sanoa, että on niin hienoa saada auttaa ihmisiä kesän kanssa. Kesä on monille ongelmallinen koska usein liikuntaharrastukset jäävät ja ruoka on mikä sattuu, grilliherkkuja ja alkoholia. Syksyllä vaatteet kiristävät pahasti. Jos tunnistat itsesi ja haluat saada selkeät ja helposti toteuttavat ohjeet käyttöösi niin koodia vaan mulle dea@thundertrainingnutrition.com. Jaan näitä uusien kotisvujen (www.thundertrainingnutrition.com) kunniaksi ja niitä saa minulta koko kesän aikana :) Nämä ei siis maksa mitään eikä velvoita mihinkään :)

Minulta saa myös yksilöllisiä ravintosuunnitalmia, saliohjelmia sekä liikuntasuunnitelmia ja valmennuspalveluja. Hinnasto löytyy täältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.