Sidor

20.6.2015

Haluatko päästä kiinteäksi kesällä ulkotreeneillä ja hyvällä ruualla? Tein lukijoilleni täysin ILMAISET ohjeet :)

Moikka :)
Juhannus on kyllä mennyt todella mukavasti :) Eilinen meni tosiaankin treenien ja hyvän ruuan merkeissä. Niin ja ihan parjhaassa seurassa! Aamulla aamulenkki kaatosateessa, puuroa naamaan (kyllä plussapäivinä on puuroa 50g <3). Tavattiin Hannan kanssa klo 10.45 ja mentin yhdessä ruokaostoksille. Korissa oli härän sisäfile, bataattia, pippuria, folio, Pepsi Maxia, rucolaa, parsakaalia, salaattia… Ihan jees :D

Mentiin WFC Tampellaan treenaamaan koska keskusta oli suljettu. Saatiin huippens treeni tehty ja minulla paukkui enkat :) Tässä videomatskua siitä jos joltain näin näkemättä eilisen päivityksessä :D
Käveltiin kotiin ja pääsin tekemään ruokaa. Hanna ei ole paistanut pihvejä aikaisemmin joten homma osui minun niskaan. Tein sitten koko setin ja hyvää tuli, jos ihan itse sanon :D


Meillä oli kaunis ajatus siitä, että oltaisi menty ulos... mutta ruvettiin katsomaan treenivideoita netissä ja ilta meni siinä mukavasti :D Juotiin kahvia, Pepsi Maxia ja kun tuli nälkä niin valmistin Hannalla maukas kala-, bataatti ja vihannesateria. Itse söin valkuaista ja glutamiinia :D                                       Aamulla piti taas herätä aamulenkille. Mäkivetoja 30 minuuttia jonka jälkeen oli hieman kevyemmän aamupalan aika. Miinuspäivinä ei ole puuroa joten pitää pärjätä ilman :)


Tänään oli ohjelmassa selkätreeni. Selkä otti hyvin osumaa ja tein räkkivetoa neljä sarjaa 120kg:lla. Ihan ok.                                               Olen viime aikoina väsänyt kotisivut Thunder Training & Nutritionille, eli treeni- ja ravintovalmennuspalvelulleni. Sivusto ei ole julkaistu vielä mutta nyt se alkaa olemaan siinä mallissa, että sitä kehtaa julkaista :) Jostain syystä bannerikuva ei ole ihan toimiva kännyköillä tai tableteilla mutta kaikki muut osat toimivat. Koittakaa kestää, saadaan sekin pian kuntoon :) Voitte mennä katsomaan sivuja http://thundertrainingnutrition.com. Minusta ne ovat aika makeat! En siis ole tehnyt kotisivuja aikaisemmin joten siihen nähden olen ihan tyytyväinen :D
Kotisivujen kunniaksi, haluan auttaa lukijoitani sekä tukijoitani pääsemään parempaan kesäkuntoon sekä pysymään kesäkunnossa. Olen tehnyt teille TÄYSIN ILMAINEN paketti :D Se sisältää TÄYSIN ILMAISET ja HELPOT RUOKA- sekä TREENIOHJELMAT, joita on helppo noudattaa vaikkapa kesämökillä! Näihin ei tarvita ruokavaakaa ja treenin voi toteuttaa missä tahansa, eli ei tarvitse mennä salille vaan voi nauttia siitä vaikka laiturilla tai omalla pihalla. 

Ruokaohjelma sisältää ihan tavallisia ruoka-aineita, ei lisäravinteita, on monipuolinen eikä siihen tarvita vaakaa. Se sopii hyvin kesäksi koska mukana om mm hyviä grilliherkkuja, tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja marjoja sekä tietenkin monipuolisesti eri ruoka-aineita. Naisille ja miehille on omat ruokaohjelmat.                                  


                           Liikuntaohjelma sisältää toiminnallinen treeni koko keholle mikä voi toteuttaa missä tahansa eikä siihen tarvita välineitä. Treenejä voi tehdä 1-3 kertaa viikossa, eli tekemistä riittää :D Lisäksi on ohjeet aerobiselle harjoittelulle. 

Näillä ohjelmilla kiinteytyy aivan varmasti ilman nälkuuria ja syömällä todella monipuolisesti sekä terveellisesti nauttien kesän herkuista. 

Moni lähtee mökille kesällä ja treenit jäävät tekemättä. Kesällä tulee helposti syötyä liian paljon herkkuja ja kaloripommeja, puhumattakaan terassikaloreista :D Syksyllä on sitten mukavaa yrittää mahtua työvaatteisiin :/ Haluan auttaa tässä ja antaa hyvät sekä helpot ohjeet joiden avulla oikeasti pysyy kunnossa läpi kesän ja kiinteytyy :)

Ohjeet saa minulta ilmaiseksi. Ne eivät velvoita mihinkään ja niitä voi alkaa noudattamaan ihan heti. Ohjeet saa s-postilla minulta, eli laita koodia dea@thundertrainingnutrition.com ja kerro mikäli haluat naisten tai miesten ohjeet niin saat niitä käyttöösi.

Nyt vaan rohkeasti koodia jos innostuit tästä :) Kun asiat tehdään oikein, niin saa suuria muutoksia aikaiseksi ilman, että tarvitse nähdä nälkää tai jättää pois jotain ruoka-aineita :)  

Ja hei, saa mennä tykkämään urheilijasivustani facessa ja samalla tukea matkani kisoihin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.