Sidor

22.6.2015

Akka kutistuu ja Dean vatsatreeni videona :)

Hellurei :D 

Pääsen torstaina taas Jannan hellään ripsihuoltoon :) Ei olisi tarvetta vielä mutta kun käsketään niin menen :) Ripset ovat pysyneet tosi hyvin ottaen huomioon se rasitusmäärä mikä niihin kohdistuu minun naamassa. Treenaan kahdesti päivässä joten pesuja tulee kiitettävästi. Lisäksi hikoilen todella paljjon treenatessa ja irvistelen paljon. En ole kovin hellävarainen naamapesun suhteen enkä ole varonut ripsiä sen kummemmin. Tältä ne näyttävät kolmen viikon jälkeen:

Ja lähikuva, pahoittelen käännykän kuvalaatu :)


Mä kutistun :D Paino oli tänään ENNÄTYSALHAALLA!! Jeah :D Jari valvoo pudotusvauhti tiukasti ja nyt pitäisi tippua aika hyvällä vauhdilla jotta ukko olisi tyytyväinen, muuten lähtee ruokaa. Tämän viikon ruoka on nyt pelastettu :D :D koska painoni tippui 1kg viime viikolla. Nyt se on 73,9kg. Huh!!! Iso huokaus :D No vitsi vitsi, en ota siitä paineita koska:

1. se ei ole minun ongelma vaan Jarin, hähää :) 
2. teen parhaani koko ajan
3. se on vain numero, tärkeämpi on se, että kiristyn
4. stressi ei auta mihinkään

Otan siis ihan rennosti ja painan samalla täysillä. Kunto on edenyt ihan tosi paljon viime viikolla. Olin ihan suu auki itse eilen kun laitoin treenivaatteet päälle koska vedin päälleni treenirintsikat joihin en ole mahtunut 2011 jälkeen jolloin painoin noin 15kg vähemmän ja näytin hieman eriltä :) Homma etenee. Tädää!! Matkaa on vielä mutta etenee silti. 


Treenasin eilen takareisiä ja pakaroita. En voinut kun nauraa treenin aikana koska sain lisätä painoja niin paljon, etten meinanut uskoa sitä itse. Tuntuu vaan niin absurdilta, että on dieettiviikko 25 menossa ja salilla tulee enemmän kehitystä kuin ikinä on tullut aikaisemmin vastaavassa ajassa. Esimerkiksi leveä kyykky penkille smithissä. Tein sitä viime viikolla kolme raskasta sarjaa, toistämäärät muistaakseni 8,7, 7. Tangossa oli 65kg, tanko painaa noin 30kg ja Hanna varmisti. Noi toistomäärät oli tiukkoja, eli oli raskasita sarjoja. No, vedin sitten kolme päivää lepoa ja jussina taas treenaamaan. Eilen oli jalkapäivä ja tein taas kyseinen liike. Pistin tankoon 70kg, ajattelin että kyllä pitää saada homma eteenpäin. Olin kuitenkin valmistautunut siihen, etten tule samaan kuin pari sarjaa sillä. Toisin kävi. Pumppasin kevyesti 15 toistoa sillä ja lopetin siihen koska se ei ollut riittävän raskasta. Lisäsin painoa ja työsarjat tein 90kg samalla 30kg:n tangolla. Toistomäärät 8,8 ja 8. 

Näitä tulee nykyään koko ajan ja pää ei vaan pysyy mukana. Jari selitti sen tänään sillä, että kun rasva vähenee kehosta niin lihakset hermottuvat paremmin :) Hyvä näin. Oliko selitys mikä tahansa niin olen ihan liekeissä ja ihmeissäni. Treenit kulkee loistavasti ja fiilis on katossa :)Tässä muuten ote eilisen treenistä. Tein vatsoja lopuksi. Vuosi sitten en saanut yhtään toistoa tällä, nyt menee jo hieman paremmin.

Eka sarja                                      


ja toka

                                     


Je hei, kyllä tässä jotain on tapahtunut vuosien aikana. Malttia vaan kehiin ihmiset ja uskokaa unemiinne, tehkää töitä niiden eteen ja MALTTIA niin hyvää tulee :) Paino 70kg ja 74,5kg, kunto hieman eri.
Minulla on hemmottelupäivä huomenna. Plussapäivä, eli saan AAMUPUUROA :D :D 100g banaania treenin jälkeen :D :D :D Olen tehnyt aamulenkkejä 6 päivää putkeen joten en tee sitä huomenna, olen levänyt tänään ja pääsen huomenna treenaamaan Teron kanssa!!!! Niin siistiä :D Ämmä ladattu energia puurolla sekä levolla ja siitä sitten kunnon rähinää ihanan Teron komennossa :) Ihan huikeeta :D Tällaiset asiat saavat minut niin iloiseksi!

Kirjoitin viime päivityksessä että jaan ILMAISET OHJEET KESÄKSI (ravinto ja treeni). Ohjeita joihin ei tarvita keittiövaakaa, lisäravinteita tai salikorttia. Ruokavalio mikä koostuu tavallisesta ja monipuolisesta ruuasta sekä treeniohjelma mikä voi toteuttaa vaikka omalla nurmikolla mökillä. Ohjelmia on erikseen miehille ja naiseille. Ohjeita joiden avulla paino pysyy kurissa ja joiden avulla kiinteytyy kesällä. On pakko sanoa, että on niin hienoa saada auttaa ihmisiä kesän kanssa. Kesä on monille ongelmallinen koska usein liikuntaharrastukset jäävät ja ruoka on mikä sattuu, grilliherkkuja ja alkoholia. Syksyllä vaatteet kiristävät pahasti. Jos tunnistat itsesi ja haluat saada selkeät ja helposti toteuttavat ohjeet käyttöösi niin koodia vaan mulle dea@thundertrainingnutrition.com. Jaan näitä uusien kotisvujen (www.thundertrainingnutrition.com) kunniaksi ja niitä saa minulta koko kesän aikana :) Nämä ei siis maksa mitään eikä velvoita mihinkään :)

Minulta saa myös yksilöllisiä ravintosuunnitalmia, saliohjelmia sekä liikuntasuunnitelmia ja valmennuspalveluja. Hinnasto löytyy täältä.

Ja hei, käykää lukemassa Rosan kuulumisia sekä tsekkaamassa miten hän on tiivistynyt valmennusken aikaan.

Nyt hurjasti tsemppiä teille ja myös minulle :D Eteenpäin mennään ja nautitaan matkasta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.