Sidor

27.6.2015

Miltä näyttää keittiöni kaappeineen juuri nyt :)?

Moikka :)

Laitan kuulema todella vähän ruokakuvia tänne. Se johtuu siitä, etten ole kovin kiinnostunut siitä, mitä muut syövät. Siksi ajattelen, että miksi joku olisi kiinnostunut siitä, mitä minä syön. Ilmeisesti kiinnostaa silti. Tulin äsken kotiin salilta ja valmistin ruokaa. Otin kuva ruuasta ja kaapeistani. En ole siistinyt mitään joten kuvat antavat rehellinen kuva nykytilanteesta :D

Päivällinen: bataatti, naudan paistijauheliha 5%, parsakaali, purjo, herkkusien ja valkuainen. Niin ja suolaa sekä cayennepippuria.


Öljyä ja aminohappoja (FitFarmNutritionilta & Sporttimekalta)
Tabuhylly (Vermanilta, FitFarmNutritionilta & Sporttimekalta)
Niin ja tämä munaprokkis…. Apua kun tulee kartonkeja :D Mutta mitä ei tekisi empiirisen tutkimuksen eteen :D
Tiskipöytä…

Ja toinen kappi (FitFarmNutritionilta & Sporttimekalta)
Käytössä olevat sheikit

Ja jääkaappiFiksu kun olen (not!!) niin laskin minun nykyiset kalorit ja makrot eilen. Ei olisi kannattanut laskea :D Tuli vaan paha olo siitä. Tieto lisää tuskaa ja tässä vaiheessa dieettiä ei kannata miettiä liikaa. Ei todellakaan kannata :D Onneksi minulla on valmentaja joka on työnarkkari, kuten itsekin olen… ja viestiteltiin illalla kaloreista ym. Sain fokus pois kaloreista ja takaisin oman kropan kuuntelemiseen. Olo on nimittäin hyvä, kroppa toimii hyvin eikä ole väsymyksen oireita. Tosiasia on kuitenkin se, ettei kilpaurheilu aina ole ihan terveellisemmästä päästä. Ei ainakaan koko ajan. Tässä lajissa se koskee lähinä kisadieetin loppuavaihetta, muuten treenaaminen ja fiksu syöminen on terveellistä. Kuntoilu on asia erikseen mutta kun tavoitellaan hyvin kireä kunto kisoissa niin puhutaan eri asiasta. Päätin eilen myöhään illalla, etten laske kaloreita enää. Lasken niitä vasta dieetin jälkeen. Nyt painaan vaan etenepäin kuten aikaisemmin. Kuuntelen kehoa enkä ajattele sen enmäppää :) KIITOS Jari, oot korvaamaton! "Päätön kana" -mode on kytketty päälle, omassa touhussa siis, ei valmnenukssissa :D BOOM!!
Ilmaiset ohjeet ovat saaneet huikean suosion :D On niin hienoa saada auttaa muita näissä asioissa. Terveellinen ja monipuolinen ruoka on loppupeleissä hyvin yksinkertaista ja kun lissää palettiin monipuolinen liikunta niin hyvää tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.