Sidor

30.4.2015

Mitä jos kroppa ei muutukaan hetkessä? Hieman ajatuksia m.m. kärsivällisyydestä sekä pitkäjänteisyydestä.

Hei :)

Aamun intervallitreeni on pulkassa. Sain taas syke nostettu ennätyskorkealle, 197 :D :D  Vähänkö siistiä! Pidän tänään hyvin ansaitu lepopäivä salitreeneistä. Takana on kaksi kovaa treenipäivää, molemmat minuspäiviä. Pyhitän tämä päivä kehonhuoltoon, hiilareiden syömiseen, posetreeniin, lukemiseen ja asuntoni siivomiseen sekä LEPÄÄMISEEN. Glada vappen vaan :D :D Jos oikein innostun saatan ostaa itselleni Pepsi Maxin vapun kunniaksi. 
Kuva Simo Järvinen, vaatteet Fit4You


Tässä hieman matskua eilisen posetreenistä. Tehtiin pientä hienosäätöä Sirpan kanssa. Paljon ei tarvitse tehdä koska sekä Sirpan, että Jarin mukaan minulla on asennot kunnossa. Panostan tällä hetkellä säteilemiseen, lavakarismaan sekä t-kävelyn hiomiseen. Näitä asioita ei voi hiota liikaa. 


Ihmisillä on monesti kova kiire päästä kisaamaan tai saamaan muutoksia aikaiseksi kehossaan. Kaiken pitäisi tapahtua heti. Minusta tämä on hieman hassua, koska kroppa ei ikinä tulee tietyn näköiseksi hetkessä. Oliko sitten kyse läskistä, lihaksesta tai mistä tahansa. Se vaatii aikaa ja tietynlaisia tekoja. Ylipaino kertyy ajan mukaan väärillä elämäntavoilla. Treenattu kroppa on kovan työn takana eikä sitä saa viikossa. Lihaksikas keho vaatii paljon töitä ja aikaa. Jokainen nainen joka on yrittänyt kasvattaa lihasta tietää sen, että töitä joutuu todellakin tehdä sekä salilla, että sen ulkopuolella. Eikä ne lihakset kasvaa muutamassa viikossa. Ei läskikään lähde heti pois kun alkaa syömään oikein. Sekin vaatii aikaa ja oikeita tekoja. Maltti, pitkäjänteisyys ja kärsivällisyys sekä usko omaan tekemiseen ovat avainsanoja kun haluaa muutosta omaan ulkomuotoon. Pitää malttaa odottaa ja hyväksyä sen, että se vaatii aikaa. Pitää osata nähdä asiat pidempänä projektina jossa voi olla useampia välitavoiteita. Tarvitaan kärsivällisyyttä juuri siksi, ettei asiat tapahdu heti. Pitää myös uskoa siihen mitä tekee, koska usein kukaan muu ei usko siihen. Itse olen vasta alussa. Unelmani tai tavoitetitani ovat pitkän matkan päästä vielä. Se ei kuitenkaan haittaa koska nautin siitä mitä teken ja uskon siihen mitä teken. Enkä oikeasti välitä siitä mitä muut ajattelevat minusta :D Sorry!Kuva Simo Järvinen, vaatteet Fit4You
                                           

Itse aloitin liki nollasta. Tai okei, oli minulla urheilutaustaa. Pitkä sellainen. Mutta lihasmassan kannalta olin kyllä ihan nollatilanteessa kun aloitin. Jollei jopa minuksen puolella :D Tämä kuva on pyörinyt tässä aikaisemmin mutta haluan jälleen kerran muistuttaa siitä, että muutokset vaativat aikaa. Tarvitaan myös muutoksia oman pään sisällä ja omassa tekemisessä. Dea elokuussa 2010. Ei ollut kovin lihaksikas muija silloin :D 52kg painoin.


Aloitin nykyisen valmentajan kanssa 1/2012. Tässä kuntoni 6/2012. Kunnon liharekka (huomatkaa ironia) :D Paino ehkä 72kg. En muista.

Tässä nykykuntoni. Takana on 3,5 vuotta salitreeniä (josta 4kk täyslevossa). Salitreeni 4-10 kpl/viikossa. Aerobista 2-4 kertaa viikossa. Kaikki ruuat vaan kautta. Ei ohisyömistä. Treenejä jopa jouluna, juhannuksena, vappuna jne. Treenejä silloin kun muut ovat olleet juhlimassa tai nauttimassa kesäilmasta. Treenejä tulehduskipulääkkeiden avulla ja murtuneella kylkiluulla. Olen heränyt öisin juomaan aminohappoja (sekopää mikä sekopää). Heränyt klo 04, mennyt klo 05 treenaamaan, suoraan töihin ja takaisin treenaamana töiden jälkeen. Olen tehnyt kaikkeni salill, en ole päästänyt itseni helpolla ja voin käsi sydämellä sanoa, että sarjat ovat tehty 98% loppuun asti. Olen itkenyt treenissä, pissanut huosuihin, joutunut jämään istumaan kadulle jalkatreenin jälkeen koska en pystynyt kävelemään 500m kotiin. Olen myös aina laittanut treenit ja treenikustannukset ensi sijaan siitä huolimatta että olen ajoittain elänyt toimeentulotuella ja ollut työtön. Olen muuttanut kotikaupungiltani treenien perään jotta voisin antaa kaikkeni. Olen tehnyt paljon muutakin, esimerkiksi matkustanyt Turusta Tampereelle monta kertaa kuukaudessa kolmen vuoden aikana tapamaan valmentajani, hyvän urheiluhierojan vuoksi ja treenien perään. Olen ollut täysin treenikiellossa ja pakkolevossa neljän kuukauden aikana ja silti uskonut siihen, että pääsen takaisin treenaamaan entistä kovempaa sekä kehittymään. 

Tällä haluan sanoa sen, että muutokset eivät tapahdu hetkessä ja ne eivät todellakaan tapahdu itsestäään. Niiden eteen on tehtävä töitä, enemmän töitä ja vielä enemmän töitä. Pitää uskoa siihen että kova työ palkitaan. Itse olen vasta matkani alussa. Edessäni on vasta enismmäiset kisat ja monta viikkoa kisadieettiä. Tämä on se tulos muikä olen saanut aikaiseksi näillä panoksilla, tällä työmäärällä sekä tässä ajassa. Homma jatkuu siis :) Niin ja paino 77-78kg jos joku on kiinnostunut ;)Se siitä maltista :) Vedettiin eilen Jukan kanssa selkä- ja pakaratreenin. Taisi molemmilla uppoa melko hyvin. Ainkin minun selkäni ja tuleva timanttipyllyni saivat osumaa. Niin juu, sain myös laittaa lisää rautaa jokaiseen sarjaan suhteessa edelliseen treeniin, tietty :) 

Minun pitää laittaa Vermanille tilaus tänään. Omat herkut ovat loppumassa. Näin dieetillä osaa arvosta purutabletit :) Pidän paljon kalkkitabuista, d-vitamiinistä, Relasta ja Dentiplussasta :) Näitä saa apteekista hei ;)
Olen viime aikoina miettynyt jonkun verran kisabikiniasioita sekä lavalookia. Tiedän melko hyvin millaiset biksut haluan, olen tehnyt tarjouspyyntö niistä. Tiedän myös miten laitan hiukset ja olen sopinut meikeistä meikkaajien kanssa. Jokainen kisaaja tietää sen, että kisoihin uppoo rahaa. Bikinit maksavat, meikit maksaa, hiukset, kengät, kilpailulisenssi, lisäravinteet, matkat kisoihin, yöpyminen, värit, valmennus….. lista on loputon :) Olen onnekas siinä mielessä, että saan yhteistyökumppaneiltani tukea lisäravinteiden, treenivaatteiden sekä värien osalta (Sporttimekka, Fit4You, Verman, FitFarmNutrition). Puhumattakaan kuvausmeikeistä (Helena Mikkonen) ja kuvista (Kimmo Karvinen, Harri Joensuu ja Simo Järvinen). KIITOS!!! Olette korvamattomia <3 
Kuva Simo Järvinen, vaatteet Fit4You
                                   
                                                

Jos yrityksesi haluaa saada näkyvyyttä minun kautta, haluaa lähteä tukemaan urheilijaa joko tuotteiden tai kisakustannuksien osalta niin voi laittaa minulle s-postia deahenr@gmail.com. Minulle on tärkeä, että jokainen yhteistyökumppani hyötyy yhteistyöstä ja ettei tule päällekkäisyyksiä. Olen myös tarkka siitä, kenelle tarjoan näkyvyyttä. Hyöty pitää siis olla molemmin puolinen. Lisäksi molempien yhteistyökumppaneiden imago pitää sopia yhteen.
Kuva Simo Järvinen, vaatteet Fit4You

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.