Sidor

9.4.2015

Kuntokuvia ja ruokajuttuja :)

Moikka :)

Dieettiviikko 14 alkaa olemaan lopussa. Tai dieetti. Ihan normaali elämä tämä on. Treeniä, ruokaa ja muu elämä. Puhuttiin tänään ystävän kanssa siitä, että on se hassua miten suuri asia dieetistä voi tehdä. Kysehän on loppupeleissä siitä, että syödään hieman vähemmän tiettyjä ruoka-aineita ja liikutan hieman  enemmän. Minun tapauksessa ainut ero on siinä, että teen 2 x 30 min enemmän aerobista viikossa. Muuten syön samoja asioita, samoihin aikoihin ja treenaan kuten teen muutenkin. Ei siitä nyt kannata tehdä kovin suuri numero :D Ihan vapaa-ehtoista tämä on ja dieetti kulkee mukavasti ja itsestään siinä muun elämän ohella. 

Olenko sitten miettinyt mitä kaikki herkkuja syön kisojen jälkeen? Muhaahaaa :D :D :D En todellakaan :D En ole syönyt "herkkuja" aikaisemmin joten miksi vetäisin niitä kisojen jälkeen. En todellakaan koe jääväni mistään paitsi dieetin myötä. Päinvastoin. Kisojen jälkeen haluan 1. saada nestetasapaino kuntoon juomalla vettä ja syömällä suolaa 2. antaa keholleni sitä mitä se tarvitsee, eli otan mukaan omia eväitä jossa on sitä mitä syön nytkin, eli riisiä, kanaa, valkuaista ja vihanneksia. Varmasti banaania ja ehkä aminohappojakin. Kroppa pitää saada palautumaan kisojen jälkeen. Oman näkemykseni mukaan se onnistuu parhaiten syömällä KOHTUUDELLA hiilareita, protskua sekä sopivasti rasvaa. Lisäksi keho on kuiva joten sille pitää antaa nestettä ja suoloja. Tähän tarkoitukseen soveltuu parhaiten hanavesi sekä esim. merisuolaa. Se oli siinä :D Siinä ovat mun kisojen jälkeiset eväät :) Pahoittelen, olen tällainen tylsimys jolle ruoka on vain ravintoa keholle eikä mitään muuta. Jonkun mielestä ehkä ehdoton ja fanaattinen. Omasta mielestä olen vain oma itseni, tällainen minä olen ja tällainen haluan olla :)

Minulla oli posetreeni tänään Sirpan kanssa. Otettiin hieman kuvia keskeneräisestä kunnosta. Olen tällä hetkellä innoissani siitä, että 1. vatsapalat alkavaat näkyä oikeassa valossa 2. minulla näkyi verisuoni käsivarressa tänään jalkatreenin jälkeen 3. treenit kulkevat hiton hyvin 4. sain parannettua etuasentoa tänään ja sain hyviä vinkkejä siihen, miten saan itseni tuotu paremmin esille kyseisessä asennossa 5. on kevät ja valoisaa aamuisin. Niin juu, pahoittelen, että aina keikistelen stringeissä. Olen tilanut mikrosortseja Fit4Youlta jotta näyttäisin hieman sivistyneemmältä, edes joksus :DRuuasta puhuen niin olen nyt ihan K-O-U-K-U-S-S-A uunilehtikaaliin :D Se kärähtää hieman joka kerta ja maistuu oikeastaan aika karsealle, mutta vaihtelu virkistää. Tässä joku annos mikä söin joku päivä.


Tätä söin eilen. Valkuaista, parsakaalia, chiliä ja tuoretta pinaattia :) Hyvää oli! Pidän valkuaisesti ihan hulluna. Munan ystävä.


Jatketaan näillä verenpurkamilla. Pieni jalkatreeni takana ja molemmat kädet näyttävät tolta. Huups :D Taisi taas räjähtää hieman.
Tässä muuten ohjaushinnastoni jos joku kaipaa jeesiä salin puolella. Tarjolla sekä tekniikkapainoitteisia ohjauksia että kunnon treeniä jolloin mennään oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Yhteydenotot deahenr@gmail.com. Kuva: Kimmo KarvinenFitblogin puolella tapauhtuu nykyään paljon. Eli, jos haluat seurata minun ja FitFarmin yhteinen valmennusprojekti niin kannattaa käydä tsekkaamassa minun ja minun yhetistyövalmennettavien blogia http://www.fitblog.fi/deahenrikson/. Valmennukset alkaavat nyt viikonloppuna. Huikea setti luvassa ja ennen kaikkea huikea porukka kasassa!!! 


7 kommenttia:

 1. Kevättä rinnassa, alkaa hormoonit hyrrräämään!

  VastaaPoista
 2. moikka,seurannu tätä sun blogia,nin täytyy kyllä todeta,että olet kyllä kova treenaamaan ja panostat siihen todella kunnioitusta herättävästi.
  niin jajos ulkomuodoiltaan ja ulkonäöltään kuvailisin naisihannettani jollekkin niin näyttäsin sun kuvaasi:)
  upea olet.
  t:make

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Make :) Urheilu ja ravinto on mulle lähellä sydäntä joten en voi olla panostamatta siihen :) Toivottavasti pysyt lukijana mukana jatkossakin!

   Poista
 3. Dea sä rokkaat. Elämä on kivempaa hymy huulilla. Ja on rohkeutta uskaltaa sanoa ääneen oma mielipide/näkemys/elämänasenna, varsinkin jos se poikkeaa valtavirrasta. Tsemppii dieettiin ja aurinkoa kevääseen ��
  T:laura

  VastaaPoista
 4. Vaihtakaa ihmiset hyvät blogia jos positiivisuus ahdistaa, teillekin varmaan löytyy jokin sopiva, vähemmän iloinen blogi. Eikö se niin mene että me valitaan sellainen itsellemme sopiva blogi luettavaksi, ei kukaan pakota siihen, jos ei ole hyvä niin katsotaan seuraava. Eihän ketään nyt voi alkaa haukkumaan siitä että on positiivinen, hyvänen aika sentään! Jos ei itse aina jaksa olla iloinen ja positiivinen niin ei kukaan muukaan voi, hänet on siis pakko jyrätä, hän ei voi olla aito!?

  Sekin ihmetyttää tuosta doping jutusta, että eikö teistä nyt kukaan ymmärrä että, kaikki teksti on faktaa, muualta saatua tietoa, alla jopa linkit lähteisiin!! Eihän ne asiat ole kirjoittajan keksimiä asioita, eikä hän ole puolesta eikä vastaan, pelkkiä faktoja lueteltuna, ja tästäkin haukutaan! Kait te haukkujat olette laittaneet dopinglinkillekin palautetta kun jakavat väärää tietoa?

  Tämä blogi on mielestäni loistava, mikäli mieleni joskus muuttuu, vaihdan blogia, enkä yritä muuttaa ihmistä joka sitä kirjoittaa =)


  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.