Sidor

15.4.2015

Kuntotsekki, valkuaispannukakkua ja treeniä

Moikka :)

Laitetaan tännekin hieman kuulumisia. Tuntuu siltä, että viikko on mennyt hujauksessa ja että on tapahtunut vaikka mitä :) Olen esimerkiksi löytänyt uuden herkun :D Tai uuden ja uuden. Pidän munista ja valkuainen on aina maistunut. Olen alkanut syömään valkuaista välipalaksi. Normaalisti vedän protskujauhetta mutta viime aikoina on tehnyt mieli syödä jotain eikä vaan juoda. Vedin yksi päivä valkuaista cayennepippurilla ja suolalla junassa. 




Nyt olen tehnyt valkuaispannukakkua uunissa. Hiton hyvä!!! Valkuaista kulhoon ja suolaa mukaan:




Vaahdoksi




Kardemummaa ja halutessa makeutusainetta




Pellille ja uuniin




Valmista!! 




Oon vetänyt sitä banaanin ja l-glutamiinin kanssa. Banaania on välipalalla joka kolmas päivä. Muut päivät syön pannukakkua sellaisenaan. Pitää ehkä testata Walden´s farmin suklaamömmön kanssa :)

Kävin tänään Jaria moikkaamassa toimistoon ja näyttämään kuntoa. Tasaisesti hyvin etenee. Mies oli tyytyväinen ja teki hieman muutoksia ruokavalioon. Siirsi ruokaa paikasta toiseen jne. Nyt lähti aamupuurot miinuspäiviltä.  Toisaalta tuli enemmän hiilareita muihin kohtiin joten ei se niin paljon vienyt. Ja kun ruoka vähenee, kunto etenee ja ämmä kiristyy :D Huomenna on sitten eka päivä ilman aamupuuroa. No, on sitä vielä paljon joka kolmas päivä joten hyvin menee!!


Otin kuva treenikassistani. Jos joku on kiinnostunut :D Lisäravinteita Sporttimekalta, treenikamoja ja hieman muuta. Sillä pärjää loistavasti!






Pidin lepoa maanantaina. Kävin Turussa tapaamassa uusi valmennettava ja menin Nauvoon äitiä moikkaamaan samalla. Teki todella hyvää olla yksi yö saaristossa perheeni ja kissojen kanssa. Äidillä on neljä kissaa ja talo meren ääressä. Siellä on hyvää olla. Tein hänelle ruokaa. Oli kuulema hyvää :) 

Tuore lohi



Kananmunia




Paista



Lisää valkuaiset





Lisää vihannekset ja mausteet. Minulla oli suolaa ja kookosöljyä. Cihiliä pitää myös olla




Lautaselle tai kippoon + tomaattia :D




Kissaterapia :) 




Tulin kotiin Tampereelle tiistaina iltapäivällä. Juna tuli just soipivasti klo 17.47 Tampereelle jonka jälkeen menin WFC:lle treenaamaan. Oltiin sovittu Jarin kanssa, että treenaan heidän kanssa ja ohjelmassa oli rinta sekä haukkaripäivä ja heavy week. Väännetiin sitten penkkiä ja jotain muuta. Nyt tiedän ainakin mitä nostan penkissä, kun sitä tuntuu aina kiinnostavan ihmisiä. Harvemmin teen perus penkkiä vaan treenaan rintaa muilla liikkeillä. Nyt tehtiin sitten penkkiä ja kivaa oli :D Tänään meillä oli ohjelmassa reidet. Samalla systeemillä eli heviä. Taisi omat prässienkat mennä rikki. 240kg kapea präsi päiköillä ja toistot 8-10. Huomenna sitten selkää Jukan kanssa. 

Kun puuro vietiin niin laitan tänne kuvan viimeisestä miinuspäivän puurosta. Nyt sitä ei ole enää eikä varmaasti näkyy kovin paljon ennen kisoja. Ikävää on jo mutta ei se haittaa, kisakunto painaa enemmän kuin kaurapuuro. Ainakin minun vaakalaudallani :) 







Nyt meen nukkumaan! Huomenna on uusi päivä. Aamulenkki, selkätreeni, ohjaus ja matka Rovaniemeen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.