Sidor

26.4.2015

Pannukakkuaddiktio, kunto ja paino laskee :)

Heippa :) 

Olen ihan koukussa valkuaispannukakkuun!! Syön sitä vähintään kerran päivässä :D Saan syödä maitotuotteita mutta olen nyt niin tykästynyt tähän eten malta syödä muuta. Valkuainen on hyvä proteiinilähde ja pidän siitä todella paljon. Moni kyllästyy siihen dieetillä mutta uskon, että olen poikkeus siitä. Olen melko yksinkertainen ruuan suhteen, voin syödä samoja raaka-aineita vuositolkulla kyllästymättä niihin. Tämä koskee esim kaurapuuroa, riisiä, kanaa, parsakaalia, rahkaa, munia, perunaa ja oikeastaan kaikki puhdas ruoka. Uppoo hyvin!

Jos joku innostuu tästä niin:
- 250 g valkuaista
- vaahdota kovaksi 
- lisää suolaa ja mausteita kuten kardemummaa ja kanelia
- laita pellille ja uuniin, mulla on noin 225 astetta ja ehkä 10min, kunhan on kypsä
- lautaselle ja syö
- otin lisukkeeksi marjoja johon sekoitin kuituja ja funlightia. Plussapäivinä syön banaania.

Tässä tämän hetken kunto. 

Kirjoitin viime päivityksessä, että Jari oli lievästi huolissaan siitä, että painoni junnasi paikoillaan. Kiristyn silti koko ajan ja lisään treeneissä painoja/toistoja jokaisessa sarjassa joten kehitystä tulee samalla. Ulkopuolinen paine, aikaisempi ruokavaliomuutos sekä Dean päättäväisyys teki sen, että painoni laski 900g viidessä päivässä. Sitä saa mitä tilaa. Prkl :D Nyt ei tarvitse miettiä sitä enää vähän aikaan. 

Ollaan viime aikoina treenattu Jukan kanssa yhdessä. Saa kyllä niin paljon lisää boostia kun on kaveri varmistamassa. Olen lisäksi niin pölö, etten suostu tekemään pienemmillä painoilla kuin Jukkaa jollei ole ihan pakko. Jalkatreeneissä mennään liki samoilla mutta yläkroppatreeneissä en ihan pysty vetämään samoilla painoilla :D

Lähden huomenna Turkuun. Yliopistoon pitäisi mennä sekä tehdä pari ohjausta jne. Siskoni on saanut minut ylipuhuttu valmentamaan hänet maratoniin. Tai oikeastaan puolimaratoniin kesäkuussa ja sitten täyspitkä maraton syyskuussa. Tykkäään haasteista ja tämä oin loistava tapa perehtyä kestävyysurheilijoiden erityistarpeisiin sekä heidän valmentamiseen. Lisäksi on mahtavaa saada jotain järkeä siskoni treeneihin. Ohjelma on hyvin vaihteleva ja monipuolinen. On erilaisia lenkkejä (pk, mk, vk), pitkiä lenkkejä ja lyhyitä, salitreeniä sekä juoksua tukevaa treeniä kuten vesijuoksua ja pyöräilyä. Lepoakin on paljon enemmän mihin siksoni on tottunut ja ruokapuoli alkaa viihdoinkin näyttämään hyvältä :D Pakkohan on auttaa systeriä kun en pysty estämään hänet maratonin juoksemisesta. Minimoidaan vahingot :) Kiitos Tuomo hyvistä vinkeistä!!

Nyt on aika tehdä uunibataattia, valkuaispannukakkua (eka kerta tänään mä lupaan!!!!) sekä valmistaa huomisen matkaeväät. Hyvää sunnuntai iltaa teille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.