Sidor

20.4.2015

Muutto, uudet pökät ja hajamielisyys :)

Moikka :) 
Terkkuja alkavasta muuttohelvetistä :) Tai no juu, ei se niin iso muutto ole, muutamia laatikoita ja itseni.  Kalevasta keskustaan joten lähinä laatikoiden siirtoa sekä parin kämpän siivoamista. Itse muutto hoituu parissa tunnissa. LVI remppa pako on ohi ja muutan keskiviikkona kotiin bodyluolaani salin ja FF:n toimiston vieressä. So cool!

Pidän lepoa tänään. Olin ajatellut mennä treenaamaan jalkoja mutta nyt kun osaan kuunnella kehoa niin siirrän treeni huomiseksi. Viikonloppua rovaniemellä, herätys klo 03.30 yöjunassa ja pari treenipäivää takana vaatii lepoa. Huomenna sitten jalkoja. 

Kävin silti poseramassa. Ja hakemassa uudet treenipöksyt :D Fit4You pitää hyvin huolen minusta :D Valeanpuinaiset, of course :) Lisäksi sain Bettersin turkoosit mikrosortsit. Niistä tulee kuvia myöhemmin. Mutta hei, molemmat koko s!!! Dieetti toimii :DOlin pe-su Rovaniemellä Lapin urheiluopistolla. Kolme päivää opetusta ja luentoja. Meillä oli m.m. Juha Hulmi luennoimassa ja yksi erittäin asiantunteva psykoterapeutti joka puhui syömishäiriöistä ja niiden hoidosta. Se on kuitenkin valtettava tosiasia, että syömishäiriöt ovat melko yleisiä nykypäivänä. Ainakin kohtaan niitä itse eri muodoissa jatkuvasti. Sain hyvät eväät valmennustyöhön tästä.

Luennoiden lisäksi kävin salilla trenaamassa ja aamulenkeillä. Tässä pari kuvaa eilisen olkapääjumpasta. Piti tsekata jos jalat ovat samalla paikalla. Oli ne. Minusta on tullut todella hajamielinen. Tai miten sen nyt näkee… Torstaina unohdin kamerani salille ja sain se tänään takaisin. Kiitos vaan sinä rehellinen ihminen joka palautti sen respaan!!! Perjantaina unohdin kännykäni junaan. On oikeastaan melko vapauttavaa elää ilman puhelinta :D Suosittelen kokeilmaan ;) 

Näillä mennään. Niin ju. Minulla on uusi herkku. Raejuustoa suolalla ja lesitiinillä. 200g raikkaria, 5g suolaa ja 10g lesitiiniä. Maistuu öööö….. suolaiselta raejuustolta :D Ja hyvää on!! Ei tee mieli puuroa enää :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.