Sidor

21.4.2015

Peppujumppa, plussapäivä ja pinkkiä, eli PPP :D

Moikka :)

Hiilarit tekee ihmeitä :) Tänään on plussapäivä ja energia on niin paljon :D Olen saanut todella paljon tehty ja vedetty huippens pakara- ja takareisitreeni :) Ystäväni Turusta kävi kuntotsekissä ja vedettiin yhteistreeni. Frejalla oli yläkroppatreeni ja mulla jalat. Ei se haitanutut, varmistettiin toisillemme aina omilla palautusajoilla. Ja hyvin meni :) Tässä hieman kuvia pienestä peppujumpasta. Pahoittelen kun en ole kovin nätti treenatessa :D Mutta hei, sjmv tangolla 100kg ja Freja tsekkasi tekniikka vieressä, oli hallittu ja hyvä. Ei tarvitse olla nätti silloin ;) Tein kaksi kovaa sarjaa.


SJMV:n lisäksi tuli väännetty leveetä prässiä. Käsken aina ihmisiä menemään niin syvälle kuin liikkuvus antaa myötä prässissä. Itse menen näin syvälle, polvet kainaloihin siitä sitten jalat suoraksi, mutta ei lukkoon.


Hyvä treeni oli ja sain testattu uudet housut Fit4Youlta  myös tosihommissa :) 

Pikkasen kyllä nauratti pukkarissa kun päällä oli pinkit housut, pinkki laukku, pinkki takki, pinkki sheikki ja pinkki avainnippu. Ei oo lähtenyt käsistä eihän :D

Huomenna on muutto kotiin. Tänään pitäisi vielä tehdä jotain sen eteen… :D Eikä vaan vääntää valmennus- ja treenihommia :)

Kiitos Elin ja Freja, oli kiva nähdä ja höpöttää ruotsia välillä!!! Niin ja teille lukijoille, nähtiin edellä mainittujen tyttöjen kansa tänään ja päästiin kaikki kolme puhumaan ruotsia.  Ihme porukkaa, kun ei kukaan ole Tampereelta kotoisin mutta tullaan tänne treenaamaan. Minä muutin tänne Turusta, Elin on muuttanut tänne ja lähti opintojen perään takaisin Vaasaan josta sitten matkustaa tänne treenaamaan ja tapamaaan valmentajansa. Freja tulee Turusta. Hyvän perään kannattaa matkustaa hieman :)

Niin juu, dieettiviikko nro 16 ja ööö… ehkä 22 karsintoihin ja 25 sm-kisoihin, vai laskinko oikein… Jotain sellaista :D Mutta hei, 4kk dieettiä takana eikä tunnu dieetiltä. Vielä.

Hyvää iltaa teille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.