Sidor

28.2.2013

Nyt on levätty ja pääsen taas reenaamaan :D!

Nyt on levätty kunnolla ja tyttö on taas täynnä virtaa! Pidin totaalilepo sekä maanantaina että tiistaina, tämä on minulle harvinainen herkku joten osasin kyllä nauttia siitä :) keskiviikkona tein palauttavan aamulenkin ja loput päivästä huilia. Kroppa on ilmeisesti päässyt korjaamaan treenien aiheuttamat lihaskudosvaurioita koska olo on ollut hyvällä tavalla jumissa, niin kun tuntuu kun kroppa palautuu. Olen panostanut venyttelemiseen ja nukkumiseen + kerrankin sosiaaliseen elämään ja sain jopa siivottua :) Paras tapa saada siivottua on ehdottomasti kutsua kavereita kylää koska silloin on pakka tehdä jotain siisteydebn eteen. Heitin siis kaikki kamat kaappiin ja imuroin nopeasti ;) 

Tänään aloitin kevyesti neljän kovan treeniviikon putki kahdella selkätreenillä. Olin aamulla jo ennen klo 05 kun saliin pääsee avainkortilla joten seioin siinä ainakin 5 minuuttia vetämässä ovenkahvasta. En olisi uskonut että seisoisin ennen klo 05 aamulla odottamassa että pääsen salille :) mutta näin tässä kävi... Tuli vähän kommenttia tästä kun toinen innokas treenaaja ilmestyi paikalla, hän ymmärsi hyvin että hänen ikäisenä voi jonottaa salille päässyä mutta mitä hitossa minä teen siellä?!?! Pitää kuulema olla todella omistautunut jos näin menee... Kerroin kyllä herralle että syy tähän kyllä taitaa olla se että minä olen ihan sekaisin tai hullu ;D Otin teille kuvan ja sain samalla harjoitella hymyileminen niin että hampaat näkyy... se näyttää kamalalat irvistykseltä mutta on tässä vielä aikaa oppia sitä.

Dea Gymillä klo 04.54 (huomatkaa pyöreät posket ;))
Iltatreenissä käytiin hiukan toisenlaista keskustelua, sain nimittäin kuulla eräältä miespuoliselta tiimikaverilta että miesten pukkarissä käytiin tällaista keskustelua tänään "Näittekö toi pinkkipaitanen muija joka treenaa ihan täysillä ja vie kaikki painot..." Pojat ei kuulema ollut kovin hyvällä tuulella. Saakeli, mä pidin kolme käsipainoa ja kun niitä vietiin minulta kun vedin joku muu giantsetti-selkätreenin seitsemästä liikkeestä niin otin kiltisti jotain muita painoja + kun penkki vietiin minulta menin kiltisti toiseen penkkiin... Pojat voisi kyllä itse oppia treenaamaan hiukan kun kerrankin raahautuvat salille asti, prkl. No, ei tästä voi suuttua joten otan se kohteliaisuutena ja jatkan samaan malliin :DMinulla on myös hyvä uutinen, pesutuvan pesukone toimii taas melkein kolmen kuukauden tauon jälkeen!!! HURRAA!! En enää tarvitse pestä kaikki treenivaatteet käsin, se helpottaa huomattavasti arkeni :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.