Sidor

5.2.2013

Hehkutusta...

Nyt on pakko hehkuttaa pari asiaa :D!!

1) JALKATREENIT <3 ja se tunne kun jokaisen sarjan jälkeen jää joko tajgon tai kelkan alle tai askelkävelyssä kaatuu... eikä edes pysty jäämään lattialle istumaan koska reidet polttavat niin paljon :D Istuminen penkille pukuhuoneessa treenin jälkeen aiheuttaa naurukohtauksen koska jalat tärisevät niin ettei istumaan meneminen ihan helposti onnistu... ja kun kävelee kotiin on sellainen oksennusolo päällä että hymyilyttää :D On tämä vaan niin kivaa :D!!!! Jalkatreeni meni siis perille ja näytin tältä:
Minulla oli vielä meikit naamassa kun tulin salille... mutta jostain syystä ei ollut enää treenin jälkeen... taisin hikoilla pikkasen ;)

2) Scitec Nutritionin heraisolaatti <3 Maku saa arvosana 10+ ja papukajamerkki :P Jauhe liukenee vedessä ihan huikean hyvin, SUOSITTELEN!!! 


Ei mulla muuta :)2 kommenttia:

 1. Joo, itellä tänään käsitreeni, mutta jalkatreeni on ihaninta! Ite aattelin itseasiassa uikuttaa mun PT:ltä, että saisin tehdä raskaalla treeniviikolla kaks jalkasettiä, kun nyt vaan yks.

  Treeni tsempit!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli aikaisemmin jaettu jalat etu- ja takareisiin, hyvä puoli siinä on että jaksaa vetää molemmat kunnolla loppuun asti. Nykyään treenaan molemmat samassa treenissä, eli yksi jalkatreeni viikossa ja minusta tuntuu että takareisitreeni kärsii hiukan siitä koska treenaan ensi etu- ja vasta sen jälkeen takareidet. Minäkin toivoisin kaksi jalkatreeniä viikossa joten minunkin pitää varmasti jutella hiukan valkun, eli Bulin kanssa siitä ;) Hyviä treenejä ja toivottavasti saat puhuttu itsellesi kaksi jalkatreeniä :)!!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.