Sidor

3.2.2013

Viikonlopun touhuja

Wuuuhuu!! Selkätreeni onnistui eilen hyvin kyljestä hulimatta eikä tuntunut ollenkaan pahalta... tein maastavetojakin vaikka olin ajatellut jättää ne pois kunnes kylki on palautunut... Kokeilin ensin varovaisesti pelkällä tangolla ja sen jälkeen hiukan isoimmila raudoilla. Se ei ärsyttänyt kylkeä ollenkaan joten tein normaaleilla painoilla normaalit ohjelman mukaiset sarjat :) En tiedä mitä kyljelle taahtui viime lauantaina mutta ainakin se palautuu hyvin! En valita...

Olin loput päivästä hiukan väsynyt. Perjantain tuplatreeni ja se että tällä viikolla on ollut kuusi salitreeniä viiden sijaan tuntuu kyllä kropassa. En yhtään ihmettele koska kroppa on viime vuoden aikana tottunut siihen että salilla riehutaan viidesti viikossa ja sen lisäksi kaksi aamuaerobista. Yhtäkkiä onkin kuusi treeniä viikossa joten oletan että menee hetki ennen kun kroppa tottuu siihen rytmiin. Otin todella rauhallisesti loput päivästä kuten aina viikonloppusin. Nukuin päikkäreitä ja otin ekstrana Sporttimekalta tilattuja Scitec Nutritionin EAA aminohappoja aterioiden välissä :)

Söin päivälliseksi tyypillinen Deasalaatti; kaalia, parsakaalia, jauhelihaa, oliiviöljyä, punasipulia, ruususuolaa ja valkuasita. Se näytti tältä:En yleensä pidä lepopäivä sunnuntaisin koska silloin on minun mielestäni paras aika treenata, salilla on rauhallista eikä tarvitse mennä töihin. Sen lisäksi on helpompaa pysyä pois salista arkisin kun on töissä ja aika menee nopeasti ;) No, pidän poikkeuksellisesti vapaata tänään, vaikka onkin sunnuntai ja hyvä treenipäivä. Viikon treenit on treenattu ja nyt on levon paikka. Aamulla piti tietenkin tehdä aamuaerobista ja korkkasin Sorttimekalta saatu uusi hieno pipo :D Lämmitti hyvin!Olen tänään vihdoinkin saanut siivottu! Minullahan menee niin että jos pitää valita siivomisen ja treenamisen tai nukkumisen välillä en ikinä valitse siivominen joten nyt en taas ole siivonut liian pitkään aikaan... Olen erityisen tyytyväinen minun uudesta sheikkihyllystä :) Ne ovat aikaisemmin ollut ikkunalaudalla, tiskikaapissa, jossain treenikassissa tai muualla ympäri kämppää mutta nyt heillä on oma paikka.

                                     

Tämäkin on jo aika siistin näköistä... eikö ;)?


Parin viikon pilttipurkit lasikeräykseen. Niitä tulee ihan mielettömän paljon! Eli jos joku tarvitsee niin minulta saa niitä ihan ilmaiseksi :D!Nyt välipalalle ja sen jälkeen venyttelyä ja päikkäreille! Ciao!

4 kommenttia:

 1. Dea, mie luulen, että voi olla sama ku mulla oli taannoin, kylkiluu käyny pois paikoiltaan. Mutta eipä silläii väliäkään, hienua ku alat olla jo lähes täysiskussa. :D Ja APUA SINUA, ei shakerit ole HÄN!! :D Kirjoittelit, nyt HEILLÄ on oma paikka! :D Treeni-iloa!! TEHOJA!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko pitänyt olla niillä :D? Olen ihan onneton kieliopin kanssa...

   Kuullostaa hurjalta jos kylkiluu menee pois paikoiltaan! Onneksi olet parantunut siitä :)

   Poista
 2. Juu just niin, niillä! :) Mie aattelin, että kunnioitat niitä niin, että sanot HÄN! :D Juu mie muistelen, et diagnoosi oli sillo mulla et kävi pois paikoitaan siis käväs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Kyllä ne sheikit on mulle sheikkejä eikä mitään kavereita tai suuren kunnioituksen kohteita, vaikka olenkin sekaisin ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.