Sidor

23.2.2013

Päivitys

Noniin! Pystyn taas kävelemään normaalisti sunnuntain jalkatreenin jälkeen, ei kestänyt kun 5 päivää palautua... ja tänään uusi kierros Ramiraattorin kyydissä :) täällä menee hyvin! 

Toinen asia mikä on mennyt hyvin täällä viikolla on tuplatreenit, tein keskiviikkona ensimmäinen kerta kaksi selkätreeniä ja tutustuin iltatreenin ohjelmaan. Olen ihan ihmeissäni siitä miten hyvin jaksoin ja palauduin kovista treenistä huolimatta! Aamutreeni selälle ja hauiksille on hiukan pidempi verrattuna olkapäiden aamutreeniin joten menin salille vartti aikaisemmin jotta ei tulisi kiirettä töihin. Selkä- ja hauistreeni on luonnollisesti myös rankempi kun olkapäätreeni joten pelkäsin hiukan omaa jaksamista kun ei ollut mitään mahdollisuutta vetää pienet päikkärit treenien välissä. No, ei ainakaan ollut ongelma jaksamisen kanssa, menin lähinä ylikierroksilla innosta ja onnesta enkä millään pystynyt olemaan hymyilemättä päivän aikana kun oli niin kivaa :D Kyllä minä niin rakastan noita tuplatreenipäiviä! En ole pitkään aikaan hikoilut niin paljon treenissä kun tein keskiviikkona. Silmät kirvelivät hiestä jo aamutreenissä ja iltatreenissä valui hikeä naamasta suoraan lattialle jo viiden minuutin sisällä treenin alkamisesta... Iltatreeni oli hiukan haastava koska teen sen kun tulen töistä jolloin salilla on aika paljon muitakin ihmisiä ja ohjelma on pelkkä jättiläissarjoja selälle. Onnistuin kuitenkin hyvin tekemään kaikki liikkeet oikeassa järjestyksessä ilman taukoja kun hiukan varasin paikkoja jättämällä treenikamoja sinne ja tänne ja sanomalla "aanteeksi... tulen tänne väliin NYT" :) Ensi tuplatreenpäivä odotellessa!

Minulla on uusi iltapalaaddiktio, Fastin suklapudding kookosrasvalla ja marjoilla/piltillä. Näyttää varmasti todella herkulliselta :D Oletteko muuten huomanneet että rahkapurkeissa harvemmin on se 250g tai 500g? Jonkun mielestä olen hysteerinen mutta omasta mielestäni olen tarkka. Jos ohjeissa on 250g niin syön 250g enkä 239g. Yleensä purkissa on vielä vähemmän, eli kuvassa oleva 239g on jo hyvä määrä... Laskin jo että jos luulee syövänsä 2 x 250g rahkaa päivässä niin ettei punnitse rahkamäärä vaan luottaa purkin merkintöihin, eli todellisuudessa syö 2 x 239g niin tämä on jo 22g vaje päivässä... 154g viikossa... ja 8030g eli 8 kiloa vuodessa!!! Miettikää sitä... sehän on huikea määrä protskuja ja hukkaan heitettyjä kasvumahdollisuuksia :/ eli kannattaa ehdottomasti olla tarkkana rahkan kanssa ;)Käytiin eilen siskoni ja hänen kihlatunsa kanssa ostoksilla, ostin 2,5 kg kanan rintafileitä, 2 kg seitiä, 1 kg tonnikalaa, 6 kg rahkaa. muutama lavaa pilttiä ja varmasti kilon pähkinöitä :) Ei tarvitse taas vähän aikaan ostaa noita ;)!

Jeppis! Nyt pitää alkaa valmistautumaan henkisesti tohon sekopään jalkatreeniin... 

3 kommenttia:

 1. Hmmmm... Toivotaan, ettet saa porttikieltoa salile, jos alkaa valituksia Dea-Tyttärestä tulla, kun ryysäilee, ja varailee salilla laitteita...;) GO go, sielä on jalat taidettu kurittaa jo lauantai-aamun kunniaksi!! :D

  VastaaPoista
 2. Juu toivotan niin! Onneksi kiitän aia kovasti ja päästän kyllä ihmisiä tekemään välissä joten en ole niin paha ihminen ;)

  Jalat on nyt todella hyvin kuritettu ja polttavat ihanasti :) Hyvää viikonloppua ja kovia reenejä Kerttu!!!

  VastaaPoista
 3. JES JES Dea, kuluki siis reiskajumpat!! Hienua Tyttö!! <3 Juuh, mulla oli kyll
  ä NIIN makiat setit eilen etureiskoille, varmaan luitkin, ooh nam, nam! :D Kyllä on ottanu osumaa, makiat, sopivat domssit! :D Juu, et tatusti oo paha tytö...! ;D <3 Kiitos, samate Sulle, painetaan hiileen, RÄYH!! :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.