Sidor

15.2.2013

Tyttö on TERVE!!!

Oho! Mihin hitossa tämä viikko meni?!? Nyt on jo perjantai ja äskenhän minä päivitin tänne viikonlopun kuulemiset... Kyllä aika rientää kun on paljon tekemistä.

Arvostan tällä hetkellä todella paljon sitä, että PALAUDUN hyvin ja sitä, että olen TERVE, tai siis fyysisesti terve ;) Ensin kylkiloukkaantuminen ja sen jälkeen viikko huonolla palautumisella muistutti taas miten ihanaa on kun oikeasti palautuu ja on terve. Kylki on lähestulkoon kunnossa, eli se meni nopeasti ohi :) ONNEKSI!! Se olisi voinut olla niin paljon pahempi... enkä edes halua ajatella miten pitkä treenitauko se olisi voinut aiheuttaa. Ymmärrän nyt miten hyvin olen palautunut tähän asti kun viikko meni hiukan metsään. Kyllä kroppa vaan toimii kun "lääkitys" on kohdillaan ;)

Laskin että käyn Gymillä 9 kertaa viikossa... 6 salitreeniä, 2 aamuaerobista ja tästä lähtien 1 hieronta. Hierojani muutti vastaanotto Gymiin mikä sopii minulle aivan loistavasti. Salitreenit ovat sujuneet todella hyvin tällä viikolla! Treenasin jalkoja maanantai iltapäivällä <3 sen jälkeen kotiin nukkumaan ja heti tiistai aamulla klo 05 takaisin salille tekemään olkapäitä, töihin ja toinen olkapääsetti iltapäivällä. Olen todellakin oppinut arvostamaan myös sen, että asun samalla kadulla kun sali Gym2000 ja se, että siihen pääsee avainkortilla + se että työpaikkani on 10 minuutin kävelymatkalla kämpästäni. Muuten homma menisi paljon hankalammaksi. Nyt teken niin että herään 04.30, vedän laturi, kahvia, vitskut ja litra vettä + suolaa ja lähden treenaamaan, sieltä suoraan kotiin syömään aaumpala, pakkaamaan treenikamat ja töihin, töistä sitten suoraan salille. Se on ihanaa että pääsee kotiin suihkuun ja syömään enkä tarvitse raahata kahden treenin kamat + eväät mukaan töihin :) Tajusin myös tällä kerralla lisätä hieman suolaa tuplatreenipäivänä joten jotain tuli opittua viime tuplatreenipäivästä. Kyllä se vaan on kivaa treenata kahdesti päivässä!!! Toki se vaatii tiettyjä priorisointeja mutta se maksaa kyllä itsensä takaisin 100% ja se on tosiaankin vain kerran viikossa. Olen myös onnellinen siitä että se tuntuu toimivan hyvin ilman että kroppa pistää vastaan :) Ensi viikolla selvii miten selkä reagoi siihen! Vedin muuten keskiviikolla paras selkätreeni aikoihin :D tuntuman kannalta, oli meinaa ihan jäätävän hyvä tuntuma ja tuntui siltä että selkä räjähti! Perille meni ja kunnolla.

Pidän yleensä salivapaata maanataisin ja torstaisin mutta nyt olen joutunut muuttamaan systeemiä hiukan koska kävin Nauvossa viime viikonloppuna ja pidin silloin sunnuntai lepopäivänä. Haluan kuitenkin treenata viikonloppusin joten pidin nyt salivapaata torstaina ja tänään jotta saisin se kaksi lepopäivää pulkkaan ja pääsisin taas treenaamaan sekä lauantaina että sunnuntaina. Olen luonnollisesti tehnyt aamuaerobisia eilen ja tänään joten ei tämä ihan löhöilyksi ole mennyt ;) Kunto oli tämä tänään aamulla klo 05.


Huomenna pääsen treenaamaan :D!!! Silloin vedän kovat reenit ja sunnuntaina myös, todella kovat treenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.