Sidor

19.2.2013

"Elämä on ihmisen parasta aikaa"

Terkkuja Dean palautumis- ja treeniluolasta! Nyt on kaikki paikat niin hellänä että hymyilen kun aurinko :D Vatsa sattuu ihan hulluna lauantain vatsatreenin jälkeen, enhän minä tehnyt kun tavallisia vatsarutistuksia penkillä, jalkojen nosto maaten ja hooveria, mutta vatsa oli todella vastaanottavainen kolmen viikon vatsatreenitauon jälkeen ja treeni meni todellakin perilla. Nyt nauraminen, yskiminen ja hengittäminenkin sattuu... hyvällä tavalla :)

Sovittiin Ramin kanssa ekstempore jalkatreeni sunnuntai päivälle ja sekin treeni meni niin hyvin perille etten pysty kävelemään kunnolla enää, kaaduin itse treenissä ensin etukyykystä suoraan Ramin syliin pelkkä tanko painona, sen jälkeen lensin lattialle kun yritin päästä alas penkistä ja 7 minuutin kävelymatka kotiin kesti 30 minuuttia... IHAN MAHTAVAA! Varasin heti uusi käsittely joten ensi lauantaina on luvassa uusi kierros :) Minun on pakko palautua kunnolla siihen mennessä joten venyttelen kun hullu, nukun ja syön paljon glutamiinia. Parasta on se, että luvassa on jalkatreeni Teron kanssa Tampereella sitä seuraavana viikonloppuna ja myös sen jälkeen... Eli luvassa on paljon hyvää viihdettä työkavereilleni monta viikkoa eteenpäin kun yritän liikkua huoneeni ja kopiokoneen / faksin välillä... ;)

Huomenna olisi luvassa ensimmäinen tuplatreeni selälle, odotan sitä into piukeena! Aamulla ensin selkä- ja hauis ja iltapäivällä kiertoharjoittelua selälle. Kyllä minä tykkään elämästäni todella paljon, en vaihtaisi sitä mihinkään! Paljon reeniä ja vähän stressiä, ei voisi olla parempaa. Kyllä se näin on, että elämä on ihmisen parasta aikaa :)

Sain tänään myös erittäin hyviä uutisia liittyen opintoihin ja veikkaan että valmistun tänä keväänä, tai saan oikeusnotaarin paperit ja jatkaan maisteriopinnoilla syksyllä :) HURRAA!!!

Tämä oli tällainen minipäivitys ilman kuvia... Mutta ei se haittaa :D!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.