Sidor

31.1.2016

Purkkariippuvaisuus sekä Iltalehtikuvaus :)

Heips :)
Olen viime aikoina kehittänyt itselleni vakavan purkkariippuvaisuuden. Jauhan sitä koko ajan. Tai siis paljon enemmän kuin aikaisemmin jolloin en käyttänyt purkkaa ollenkaan. Yritän nyt hieman vähentää. Ei niin että vetäisin niin paljon, että se vaikuttaisi energiansaantiin tai että saisin ilma-vaivoja joten sinänsä ei ole tarvetta vähentää. En vaan tykkää olla riippuvainen jostain ja nyt on pakko myöntää sen, että olen todella riippuvainen purukumista :D Olen ollut ilman purkkaa aamusta klo 12 lähtien koska pussi loppui…. Enkä ostanut lisää kaupasta. IIIIK :D Minun ongelmat ovat tällä tasolla :) Eli aika hyvin menee.

Olin aamulla lenkillä ja eksyin täysin uusiin maisemiin. Menin "sillan toiselle puolelle". Asun siis Tampereella Tammerkosken yhdellä puolella ja nyt ylitin siltaa ja menin toiselle puolelle. Uuuhh :D Oli jotenkin todella virkistynyt fiilis :D

Lenkin jälkeen aampalaa, kehonhuoltoa ja siitä treenaamaan. Voimaohjelmakierros on ohi ja olen palanut bodamiseen, eli sarjoja sekä toistoja on enemmän. Lisäksi on kaiken maailman erikoisteknikoita ja pumppi sen mukainen. 

Piti ottaa pari kuvaa… pukkarissa kun keskityin treenaamiseen treenin aikana.Addiktioista puhuen niin olen jäänyt jumiin riiskakkuihin. Syön niitä näin :) Hyvää on! Ja todella helppo tapa ottaa hiilarilähde mukaan jos ei syö kotona. 

Mainostin jo tätä ohjetta Thunder Training & Nutritionin facesivuilla. Eli jos on kyllästynyt rahkaan, ei pysty syömään maitotuotteita tai vaan kaipaa vaihtelua niin todella helppo vaihtoehto on heittää kananmunia&valkuaista kulhoon, lisäksi kasviksia ja mausteita (tässä punasipulia, parsakaalia, paprika, valkosipulia ja suola). Kulho mikroon jossa se kypsyy parissa minuutissa. Kaveriksi sitten esim pähkinöitä, avocadoa tai öljyä. Valmistuu viidessä minutissa ja sopii esim iltapalaksi tai välipalaksi. Ja miksei laittaa hieman leikkeleitä tai savukalaa mukaan :) tai valmiksi keitettyjä perunaita tai niitä riisikakkuja :D Helppoa ja hyvää!Huomenna on kuvauspäivä. Iltalehti tulee kuvaamaan kun valmistan ja purkitan ruokaa. Minua haastateltiin aiheesta "food prep" painohallinnassa ja nyt otetaan kuvat juttuun. Taitaa tulla melko pian lehteen. Seuratkaa IL:n terveys-sivut jos kyseinen juttu kiinnostaa :)Keskivartalo-ohjelma etenee muuten hyvin! Jos ei näillä ohjeilla saa vahvempi keskivartalo ja varsinkin lujuutta syviin lihaksiin niin ei sitten millään saa :) Teen päivittäin aktivointiliikkeitä ja sitten kahdesti viikossa vatsoja salilla. Voimapäivä ja pumppipäivä. Boom!

Nyt loistavaa sunnuntai iltaa teille!!!!

Niin ja hei, pikkuseikka, mutta maksoin kilpailulisenssi IFBB:lle joten syksyllä on skabat taas :) Uusi dieettirumba edessä ja kireämpi kunto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.