Sidor

3.2.2016

kuusi tapa selättää nälän dieetillä ja kuulumisia :)

Moikka :)

Laskin hieman viikkoja eilen ja tulin siihen tulokseen, että aika rientä ja shiit, pian olen taas dieetillä. Otin aamulla "kuntokuvan" eli peilin kautta kuva selästäni. Totesin samalla, että kunto on todella paljon parempi nyt dieetillä lähtiessäni kuin viime vuonna. Järkytyn yhtä paljon joka kerta kun näen viime tammikuun kuntokuvia. Damn, olin todella rajussa offikunnossa :D No, kaikella on tarkoituksensa ja saatiin tahkottu hyvin lihasta + poltettu läskiä dieetillä. Onneksi siihen ei ole tarvetta mennä enää ja saan pitä kunto näin siistinä missä myös itse viihdyn paremmin. Viime tammikussa paino oli 83,5 kg lähdin dieetille. Paino on tällä hetkellä 68kg eikä tunnu nousevan millään, eli se on luultavasti myös lähtöpainoni dietille syksyn skaboihin. Ero on suuri sekä painossa että kunnossa.

Odotan todellakin sitä, että pääsen korjaamaan viime kisojen liian löysää kuntoa! Hampaankolon jäi ja nyt haluan olla niin kireä kun ikinä vaan pystyn olemaan :) Alle 60kg mennään. Onneksi on maailman paras valmentaja mukana myös tällä dieetillä ja voin taas luottaa siihen, että asiat hoidetaan ammattitaitoisesti sekä hyvin :) Kiitos Jari!


Hanna heitti puoliksi läppänä, että voisin kirjoittaa jutun friikeimmistä keinoista selättää nälän dieetillä. Itse en kokenut kovin paljon nälkää viime kisadieetin aikana, mutta kyllä sen jälkeen. No, sekin on selätetty ja kropan toiminta on nyt tasoittunut eikä ole samanlaista pohjatonta nälkää enää. Dieetillä olin enemmän "sumussa" kuin nälissä eikä nämä keinot taida auttaa siihen sumuun. Tässä nyt kuitenkin pieni kosste pölöimmistä jutuista mitä olen suuhuni tungenut kun kroppa on huutanut ruokaa silloin kun sitä ei ollut saatavilla.

1. C- vitamiini poretabuja. Laita paloina tai kokonaisena suuhun ja maku on… melkein kuin kirpeä karkkijauhetta mitä söin lapsena :D Enkä edes välitä karkeista enää. Mutta on aika siistiä kun suussa porisee… Älä kerro tästä hammaslääkärillesi.

1. MiniSunin purutabut. Paras keino dieetillä on vetää päivän d vitamiinimäärä 10mcg:n tabuina. MiniSunilla on laaja valikoima maukkaita tabuja :) Mulla taisi paukkua kalkkisaanti aika paljon dieetin loppuvaiheessa. Oli niin hyviä mustaherukkatabuja :D Myös banaani D vitamiini on todella hyvä tai magnesimsitraati puruna :D
3. Glutamiini tai Bcaa jauhetta lusikalla :) On muuten hyvää!!! Vedä aminohapot lusikalla :)

4. Purukumi. En käyttänyt dieetillä mutta nyt sitä menee jonkun verran. 

5. Sähkövatkain. Kaikki ruuat ovat isompia kun niitä vaahdottaa :D Valkuainen varsinkin.

6. Treeni. Paras tapa selättää nälän on mennä salille. 


Neloskohdasta sen verran, etä kirjoitin viime kerralla yrityksestä vähentää purkan käyttöä. Ei mennyt ihan nappiin :D Samana iltana oli lempipurkkani tarjouksessa kaupassa ja siihen se jenkki ksylitolilakko loppui. Se kesti noin 8h. 

Olen myös todella innoissani siitä, että tiimi kasvaa. On huikeeta saada valmentaa niin erilaisia ihmisiä ja niin motivoituneita ihmisiä! Tiimissä on eri lajien edustajia, painonpudottajia, fitness kisoihin tähtääviä, osa asuu Suomessa, osa ulkomailla, harva asuu Tampereella vaan valmennettavia on ympäri maata. 

Osa ovat ravintovalmennuksessa mutta suurin osa pidemmissä valmennuksissa johon kuuluu kaiken, eli treeni ja ravintopuoli. Itse ohjaan ja valmennan Tampereella. Onlinevalmennuksia on jonkun verran. Helsingissä asuvat voivat ottaa myös tunteja Jaanalta ja Turussa asuvat Iinalta. Homma on siis lähtenyt hyvin rullaamaan tässä ensimmäisen vuoden aikana :) On se vaan niin hienoa nähdä miten omat valmennettavat kehittyvät ja saavat tuloksia! Huikea työ! Thunder Training & Nutritionilla on facesivut joita kannatata seurata jos haluaa vinkkejä treeneihin ja ravintoon liittyen. Tykkää sivuista ja saat päivitykset uutisvirtaan :)
Huomenna on kyykypäivä. En malta odottaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.