Sidor

3.1.2016

Vuoden eka päivitys

Nonniin!
Uusi vuosi uudet kujeet… eikun uusi vuosi samat jutut ainakin täällä :) Miksi vaihtaa tai muuttaa kun tykkää siitä mitä tekee. 

Tammikuun ensimmäinen päivä meni munun osaltani käsitreenin merkeissä. Gunsit kasvamaan :) Salilla oli melko hiljaista. Miten ne uuden vuoden lupaukset hei ;)?

Minäkin olen tehnyt yhden lupapuksen. En tule muuttamaan elämäni tai tekemään mitään radikaalia :) Lupaan jatkossakin tehdä niitä asiota mistä pidän ja joissa haluan kehittyä. Tulen treenaamaan kuten ennenkin, syödä puhtaasti, panostaa minun valmennettaviin sekä opiskella. 2016 tulee olemaan graduvuosi. Kirjoitan graduni Adt:lle josta olen todella iloinen :) Tulen myös panostamaan lapatuen vahvistamiseen entistä enemmän. En mitenkään ole laiminlyönyt sitä tähän asti, mutta aina voi tehdä paremmin. Näen varsinkin valmentajan työssä miten tärkeä lapatuki on ja haluan itse perehtyä siihen kunnolla ja olla hyvä esmierkki muruilleni :) Tällä hetkellä teen paljon aktivointi- sekä vahvistavia liikkeitä varsinkin serratus anteriorille, kiertäjäkalvosimille, trapeziukselle ja romppareille. Lisäksi pidän teen paljon mielikuvaharjoituksia lavoille ja pidän tuki hyvänä koko ajan. Suosittelen muillekin ;) Ikinä ei voi olla liian hyvän kuntoiset tukilihakset!Kuva Lauri Majamaa, vaatteet Fit4YouEilen oli rinta- sekä olkapäätreeni. Keskityin niin paljon lapatukeen, että selkäpuoli on kipeä tänään :D Homma toimii! Päätin myös tehdä penkkiä vapaalla tangolla jatkossa eikä niin paljon smithissä. Olen suosinut smith siksi, että siellä saa oikeasti vedetty sarjat totaaliseen loppuun asti myös yksin. No, onhan salilla aina joku joka voi jeesata ja tangolla saa paremmin aktivoitu sekä vahvistettu myös tukilihakset. Puhumattakaan käsipainoista :) 

Eilinen meni aamulenkin, salitreenin ja hieronnan merkeissä. Nukahdin kuin pieni lapsi illalla :D Kiitos Riia, hyvin hierottu taas :)! 

Tänään on ansaitu lepopäivä. Aloitin päivä aamulenkillä pakkasessa ja siitä tuli niin hyvä fiilis, että imuroin kämppäni, pesin lattiat ja siirsin huonelkaluja… taas :D Minulla on joku sisustus- ja siisteysinto menossa :) Mahtaako johtua tosta seminaarityöstä :D

Lepopäivästä huolimatta oli asiaa salille. Vedin yhdelle valmennettavalle tekniikkapainoitteinen jalka- sekä vatsatreeni. Treenistä tuli sitten kunnon jumppa ja käskin valmennettava laittamaan viestiä kun on tullut kotiin. Ressukka lähti ajamaan meidän jalkatreenin jälkeen :D Mutta hei, huike asenna mimmillä kun heti ekalla treenillä vetää kitisemättä jalat siihen pisteeseen, ettei meinaa päästä rappuja ylös. Meni niin sanotusti reisille :) Tuloksia luvassa :)

Jos haluat päästä kuntoon tai keventää niin kannattaa aloittaa nyt :) Jos haluat olla varma siitä että onnistut ja saat tuloksia, laita viestiä minulle dea@thundertrainingnutritiom.com. Minulta saat aidosti henkilökohtaista valmennusta sekä valmentaja joka on läsnä sekä kiinnostunut siitä, miten sinulla menee. Minulta saa apua sekä treenin että ravinnon suhteen :) Kuva Lauri Majamaa,
housut Fit4You 


Ihanaa loppuviikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.