Sidor

14.1.2016

Kuntotsekki ja vuoden suunnitelmat


Kuntotsekki pulkassa tältä erältä, Jari totesi taas, että "kunto on hyvä ja tasainen". Kunto kuulema paranee koko ajan. Kehitystä on kuulema tullut tasaisesti ja huhtikuussa alkaa dieetti. Oh dear. Kyllä se ukko vaan on siitä mieltä, että syksyllä kisataan :) Nyt on kolme kuukuatta aikaa kehittyä, saada lihasta ja nauttia puurosta. Sen jälkeen pääsen nauttimaan kiristyvästä kunnostaa, taas :) Kireydestä se jäi kiinni viime kerralla ja nyt on todella erilainen lähtökunto dieetille joten on toivoa päästä todella kireäksi. Pyysin voimapainotteista viikkoa välillä jossa on suoria sarjoja. Sitä sain :) Ja kaksi jalkatreeniä <3 On se kuitenkin joskus ihana toi valkku, vaikka se usein on ihan paskapää :D

Kunto on tämä tällä hetkellä. Paino edelleen sama, reilu neljä kg kisoista. Valo on todella huono ja pitää ottaa uudet kuvat kun en itse hyväksy näin huonoa valoa :D Mutta jotain näkee kuitenkin.

Sovitin äsken hieman vaatteita ja onhan se kivaa, kun verisuonet pullottaa olkapäissä, haukkarissa ja käsivarsissa ihan lepotilassakin. Siisti offikunto on kyllä ollut tarkan reversen arvoinen :)! Mielitekoja tulee aina mutta kun pää pysyy kasassa niin osaa sivuuttaa niitä.

Sain s-postia Iltalehdeltä ja yhtäkkiä suostuin haastetteluun heidän terveyssivbuille säännöllisestä ateriarytmisä ja sen merkityksestä painohallinnassa. Hullut tulevat mun keittiöön kuvaamaan kun teen ruokaa :D Kaikkeen sitten suostuu mutta miksei :) 

Vielä mahtuu jengiä mukaan valmennukseen :) Meillä on tiimipäivä taas helmikuussa ja paljon kivaa luvassa :) Jos haluat yksilöllistä, henkilökohtaista ja tsemppaavaa valmennusta niin otathan yhteyttä :) Mennään kohti Sinun tavoitteita yhdessä :)

Ja hei, jos on tiukka rahatilanne niin olen tehnyt ilmaiset ohjeet :) Ei muuta kuin koodia vaan niin saa niitä :)
 Nyt on pakko mennä, ohjaus salilla :) Moidå!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.