Sidor

9.1.2016

Aivot narikkaan, ainakin treeneissä :)

Moikka :)
Treenit kulkee hyvin :) Vedin tiistaina kunnon selkätreeni ja mavessa paukkui dieetin jälkeiset enkat. Fakta on kyllä se, että liian paljon ajatteleminen ei auta treenatessa. Toki pitää tiedostaa asioita ja tehdä teknisesti hyviä suorituksia MUTTA minulla se menee joskus siihen, että tiedostan liian paljon omia pieniä virheasentoja. Tämä on sitten omiaan rajoittamaan kovia maastavetoja, kyykkyjä tai muuta kun mietin sitä, että olenko nyt ihan suorassa jne. Olen nyt päättänyt sen, että yritän  olla miettimättä ollenkaan :) Lämmittelysarjoissa mietin ja hermotan tukilihakset jne. Kovissa sarjoissa sitten aivot narikkaan ja luotto siihen, että homma pelaa. Tämä toimii hyvin mulla ja olen vihdoinkin saanut vedot nousemaan ja kyykyt kulkemaan ilman liian paljon ajattelua :)
Kyykkyistä puhuen niin vedin tällainen liikkuvuustreeni eilen illalla. Aamulla istuin 10 min putkeen syväkyykyssä. Raju keino saada paikat auki :) Laitan linkki videoon tässä koska en saa se ladattu blogiin, SORRY!!! https://www.facebook.com/Dea-Henrikson-IFBB-Figure-916499005076917/?ref=hl

Olette varmasti huomanneet, että nyt mainostetaan paljon ihmekuureja sekä pillereitä joiden avulla voi laihtua NOPEASTI. Menin huvikseni katsomaan yhden firman laihdutuspillerisivustoa ja luin hieman kommentteja siitä. Olin todella järkyttynyt siitä, miten pihalla moni on. Kommentteja oli paljon ja ihmiset kysyivät kokemuskia valmisteesta ja kertoivat, että olisi pakko pudottaa painoa nopeasti. Moni kirjoitti että on saanut apua tabuista koska "laihtui" 2 kg ekalla viikolla.

No. Miten se menee. Voiko oikeasti laihtua pysyvästi pillereiden avulla jotka vot tilata netistä ja maksavat muutama kymppi? Epäilen. 

Usein ihmepillerit ovat diureettejä, eli nestenpoistajia. Kun neste poistuu kehosta niin paino tippuu nopeasti. Se tulee myös nopeasti takaisin eikä kyse ole rasvanpoltosta. 

Toinen asia on se, että pillereitä pitää usein yhdistää vähälkalorisen ruokavalion, runsaan vedenjuonnin sekä liikunnan kanssa. Kysymykseksi nousee silloin se, että johtuuko painonpudotus pillereistä vai muutoksista ruokatottumuksissa? 

Ongelmaksi muodostuu myös se, että mitä pillerikuurin jälkeen? Onko painonpudotus pysyvä? Tuskin. Jos tabut ovat ollut diureetteja niin nesteet tulee kyllä takaisin. Jos ruokavalio on ollut todella matalakalorinen sekä yksipuolinen niin se ei ole pysyvä. Usein aineenvaihdunta on hidastunut ja aletaan syömään "normaalisti" dieetin jälkeen. Tällöin paino myös nousee taas ja voi tulla takaisin jopa korolla. Ollaan siis takaisin samassa pisteessä missä aloitettiin. Kannattiko :)? 

Jos haluaa pudottaa painoa pysyvästi niin pitää muuttaa elämäntapoja ja oikeasti oppia syömään niin, että se on monipuolista sekä järkevää myös pitkällä tähtäimellä. Tähän ihmepillerit eivät auta.

Minulta saat ammattitaitoista valmennusta elämäntapamuutokseen, painonpudotukseen sekä treeneihin. Tavoite on aina se, että valmennettava oppii syömään järkevästi myös valmennukseen jälkeen ja saa pysyviä tuloksia. 

Tässä pari esimerkkiä valmennuksista:

# Henkilökohtainen ruokavalio 110e
# Henkilökohtainen liikuntasuunnitelma / treeniohjelma 110e
# Henkilökohtainen valmennus 3kk 520e, 6kk 795e, 12kk valmennus 1.490e (valmennukset voi maksaa erissä)

Ravintovalmennus tai Online valmennus onnistuu myös. Minulla on valmennettavia myös Suomen ulkopuolella. Silloin käytetään paljon s-postia, videoita sekä skype :) 
Jos haluat pysyviä tuloksia ja olet valmis tekemään töitä niiden eteen niin lähetä rohkeasti s-postia dea@thundertrainingnutrition.com.

                                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.