Sidor

23.1.2016

Posetreeni, food prep ja hieman ruokavinkkejä :)

Moikka :)
Tiimipäivä takana. Oli taas mukavaa tavata tiimikavereita ja treenata pienryhmässä. Vedettiin hyvä olkapää- sekä rintatreeni ja menin ekstempore seuraamaan body fitneksen ryhmäposetuntia. Siinä sitten innostuin poseramaan itse. Olen pitänyt kunnon tauko poserauksesta syksyn kisojen jälkeen. Poserasin niin paljon jossain vaiheessa, että se meni hieman yli. Tauko on tehnyt hyvää ja poseraukset sujuu loistavasti edelleen. Selkärangassa ovat. Toki parantaa voi aina ja syksyn skaboihin pitää treenta taas mutta pohjatyö on tehty hyvin. 

Oli kaikin puolin motivoivaa nähdä kevään kisaajia ja sain itse kunnon kisakipinä :) Jotenkin on tuntunut siltä, että syksy tulee niin nopeasti. Äsken edellinen dieetti loppui ja pian pitäisi aloittaa uuden. No, huhtiikuuhun on toki aikaa vielä mutta äkkiä se menee :D Ja olisi kivaa kehittyä ja treenata hyvillä eväillä ennen sitä. Ehtiihän tässä :)

Posket punaisena ja Hangon keksin näköisenä… Mutta etuasento voila :D 
Tältä näyttää sitten meikän offikunto, treenin ja parin ruokaämpärin jälkeen :) 

Ostin eilen naudan maksaa. Olen maksan ystävä enkä ole syönyt sitä vähän aikaan. Tykkään syödä mahdollisimman monipuolisesti ja olen tänään valmistanut 1,5kg naudan ulkopaistia, 1,5kg kanan rintafilettä sekä 500g maksaa. Siitä pakkaan annospusseihin ja laitan pakastimeen jossa on valmiina jo heppaa sekä kalaa. Tämä on varsin helppo tapa hoitaa ruokailut ja varmistaa monipuolisuus myös lihojen suhteen. Lihat ostan aina Kauppahallin lihatiskiltä. Tuoretta ja hyvää :)Maksa valmistin muutamassa minuutissa. Heitin liha pannulle valkosipulin kanssa. Paistoin ja se oli sitten siinä :) On muuten hyvää esim riisin tai perunan kanssa :) Ihan tavallista ruokaa. Myös fitnesskisaaja voi syödä tavallista kotiruokaa. Ei tarvitse elää parsakaalilla ja kanalla ;) Eikä kannata!!Näitä menee paljon: riisiä, riisikakkuja, pähkinöitä sekä erilaisia mausteita :) Riiskakut ovat muuten hyvä ja helppo tapa hoitaa hiilarit reissulla.


Muita lemppareita on banaani, avocado, kaneli sekä lakritsijuuri.

Helppo ja hyvä tapa valmistaa sei on laittaa pari pakettia uunivuokaan, päälle mausteita (valkosipulia jne), tomaattimurskaa sekä pinaattia. Kala kypsyy alle tunnissa uunissa ja maistuu todella hyvälle :) Rasvaton ja proteiinirikas perusruoka niin urheilijalle kuin muillekin :) Veikkaan että maistuu muille perheenjäsenille myös. Tässä näkee tass, ettei bodyruoka tarvitsee olla yksipuolista tai kovin monimutkaista :) Oikeasti.Jos kaipaat apua ravinnon suhteen niin minulta saa myös ravintovalmennustra. Valmennuksessa on sekä kuntoilijoita, painonpudottajia, fysiikkaurheiljoita ja muiden lajien edustajia jotka tarvitsevat apua oiken ravinnon kanssa. Ravinnolla on suuri merkitys esim painohallinan sekä palautumisen suhteen :)Hyvää iltaa sinne! Muistakaa levätä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.