Sidor

12.1.2016

Enkat paukku ja ilmainen kevennys valmennus!!

Heippa :)
Arvatkaa kuka veti maasta tänään 8x90, 6x110, 6x110 niin nätillä tekniikalla että jopa Kivisen Tero kutsui sitä "kauniiksi katseltavaksi" :D Minusta ei ollut niin kaunista kun suonet pullottivat otsassa ja kaulassa mutta teknisesti oli hyviä toistoja. Kulmasoutu samalla tyylillä ja painot 80 kg :) Treenit kulkee :)!


Olen harjoitellut liikkuvuuta sekä tekniikka takakyykyssä viime aikoina. Tekniikka on huippu yllä mainitun tahon mukaan mutta nyt olen saanut siihen enemmän syvyyttä tekemällä liikkuvuusharjoitteita kotona. Todellakin on kannattanut panostaa tähän koska kyykyt ovat nykyään ihan eri luokkaa kuin aikaisemmin. Hyvät, nätit, hallitut sekä syvät kyykyt menee nyt 85kg:lla. Teen alhaalla pysähdys ja pito jolloin en hyödynnä liike-energa ollenkaan vaan lihas tekee töitä. Tavoite on vuoden loppuun menessä päästä reilusti yli 100 kg:n sarjoihin :)


Minulla on torstaina kuntotsekki ja neuvottelu Jarin kanssa. Toivottavasti hän on tyytyväinen kehitykseen sekä kuntoon. Tai toivotaan, että on tullut kehitystä :D

Ostin muuten tänään kalkkunaa :) Syön paljon kanaa joten tämä on hyvä vaihtelu :) EI kannata syödä samoja juttuja koko ajan vaan vaihdella niitä omia lempiruokia. Monipuolisuus on tärkeä myös ravinnon suhteen.

Hevosen jauhelihaa menee kyllä jonkun verran. Siinä on vähän rasvaa eikä kyseessä ole tehotuotetusta eläimestä joten liha on oman näkemykseni mukaan myös puhtaampi :)


Kannattaa muyistaa vitamiinit varsinkin nyt talvella :)
  
Tässä muuten hyvä ja helppo välipala :) Hieman pähkinöitä, hedelmä ja protskua. Its ekäytän aminohappoja mutta yhtä hyvin voi syödä esim rahkaa tai lihaa :) Tai miksei herasheikki :)

Ja hei, jos sinulla on kevennys tiedossa tai haluat saada lihasta niin olen tehnyt täysin ilmainen valmennus jossa on erit saliohjelmat lihaskasvuun ja painonpudotuksen tueksi. Jos on tarvetta voi saada kotiohjeet :) Naisille ja miehille oma ruokavalio. Lisäksi on suljettu vertaistukiryhmä facessa :) Ohjeet voi noudattaa ilman vaakaa eikä ole lisäravinepakkoa. Tähän kannattaa tulla mukaan! Kesän ohjeista tuli hitti ja siinä oli mukana huikea määrä ihmisiä :) Sain jo palautetta ohjeista "Ihanaa kun ei ole rahkapakko!". Onhan niitä muita raaka-aineita :D

Innostuitko? Tilaa omasi info@thundertrainingnutrition.com :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.