Sidor

21.1.2016

Viikon kuulumisia :)

Moikka :)
Aika vaan juoksee :)

Laitoin äsken Jarille viestiä, että on niin siistiä kun treenit kulkee. Oikeasti! Olen nyt vääntänyt uutta/ toista ohjelmaa mikä on voimapainoitteinen ja sisältää pelkästään suoria sarjoja ilman kikkailua. Se on tehnyt todella hyvää sekä keholle että mielelle. On niin siistiä tehdä sitä mistä todellakin tykkään, eli paukuttaa rautaa kunnolla. Toki rakastan kunnon bodailua myös jolloin treenityyli on hieman erilainen. Minulla on nyt kolme viikkoa ns bodausohjelman mukainen treeni jolloin käytössä on kaiken maailman kikkailuja ja pumppi on mieletön. Joka neljäs viikko saan sitten tehdä voimapainoitteisempaa ja suoria kovia sarjoja. Kivaa on ja tämä monipuolisuus tuo varmasti lisää kehitystä.

Olen nyt panostanut erityisne paljon täydelliseen takakyykkyyn ja siihen että pääsen kehittämään sarjapainot siinä. Tänään sain taas korotettu sarjapainot :) Nyt menee 85kg:lla. Hieman tuntuu hassulta kun tämän jälkeen väännän lantionnosto vapaalla tangolla sekä 3 sek pidoilla 170 kg:lla tai teen sjmv tangolla isommilla raudoilla. Noh, kyllä minä opin saamaan räjähtävyyttä myös kyykkyyn :) Se taitaa olla heikoin lenkki tällä hetkellä, teen se liian kontrolloidusti ja tekniikka ajatellen. Tekniikka on jo kunnossa joten nyt pitää vaan uskalla paukuttaa :) Pikkuhiljaan…

Tässä hieman laatuviihdettä kun harjoittelen voimapyörää seisten :D Meillä on Aapon kanssa kisat vuoden lopussa. Välikisat ovat nyt keväällä.

Pääsin maanantaina penkkaamaan ja yllytyshullu kun olen sain enkat siinä Ismon avulla. Ismo piti vaan varmistaa mutta yllytti minut lisäämään rautaa. Lopputulos oli 8x60kg, 6x70kg, 5x75kg. Tästä on suunta vain ylöspäin ja vielä parempiin suorituksiin.

Kävin äsken Riston hieronnassa ja sovittiin vatsatreenitreffit huomiselle. Haluan kehittää osaamistani keskivartalotreenien osalta ja samalla ottaa haaste vastaan kehittämään kapeampi sekä vahvempi keskivartalo. Huomenna kehitetään minulle ohjelma ja siitä se lähtee :D Damn että olen intsinä :D!! Valmennettavat,  tiedätte mitä on tulossa ;)

Aamupaino oli tänään samoissa lukemissa kuin aikaisemmin ja vaatteet tuntuvat löystyvän. Tuntuu hassulta mennä pian dieetille uudestaan mutta onneksi siihen on aikaa vielä. Kolme kuukautta aikaa kehittyä. Hujauksessa sekin menee :D Mutta hei, sen jälkeen pääsee kiristämään kuntoa taas :)

Nyt eväiden tekoa ja huomenna on siten pitkä päivä tiedossa, Riston kanssa vatsatreenitreffit, yksi alkuopastus sekä töitä päälle. Kiva päivä luvassa :D!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.