Sidor

10.11.2015

Ruoka maistuu ja treenit kulkee!!

Moikka :)

Ruoka maistuu ja treenit kulkee. Olen korkanut uuden treeniohjelman ja pakko taas todeta sen, että Jarin mielikuvitus näiden suhteen on ainutlaatuinen… Perille menee ja lujaa eikä nyt voi puhua mistään perusohjelmasta :D Perusasiat pitää kuitenkin olla kunnossa, eli tekniikat ja varsinkin se, että salilla treenataan lihasta, ei liikettä. Pitää keskittyä treenatessa eikä vaan suorittaa liikettä. Tässä on suuri ero ja sen näkee kyllä ihan salillakin :D Joskus avain kehitykseen on korvien välissä, eikä painojen suuruudessa.

Treenivaatteet mahtuvat edelleen päälle, kiitos Fit4You niistä :) Kunto pysyy hyvin kurissa vaikka ruokamäärä lisääntyy.
Käsivarret näyttävät edelleen tältä myös lepopäivinä kuten näissä kuvissa.
Olen muuten niin rakastunut tähän treenilaukkuun! Se on just sopivan kokoinen ja sen voi käyttää reppuna mikä minusta on todella tärkeä asia. Väri tietty on plussa :) Näitä saa myös Fit4Youlta :D Noi mun sukat ovat aika pirteät myös :D

Ruoka menee. Tämän hetken herkut ovat ruusukaali, hevosen sekä hirven jauheliha, punakaali….

Herkkusienet


Luomuvoi usein puuron päälle :D
Lehtikaali 

Oliiviöljy :D Toi sitruunanmakuinen on aika jees!!!


Ja riisipuuro!!!!Banskut ruokavalio täydentävät vitamiinit mm Sporttimekalta

Tuli hankittu satulatuoli ja sähköpöytä. Joudun lukemaan sen verran paljon ja kirjoittamaan että nämä tulevat tarpeeseen. 

 Yrityskauppavalvonta….. :D Welcome to my life!
Minulla on KOLME olkapäätreeniä viikossa uudessa ohjelmassa. Nyt kasvatetaan tykkejä :D Meinasin kyllä tippua tuolilta kun näin tämä. No, ei auta kun vääntä vipareita ym ja toivoa, että kuullat palautuvat :D
Oletteko muuten käyneet tsekkaamassa Fit4Youn leggarivaloikoima? Nämä eivät ole pilattu hinnalla ja noi värit piristävät kyllä tähän vuodenaikaan :D


Kävin perjantaina Janna Savolaisella Aliaksessa. Janna on oikea KULTAKLIMPPI :D!! Janna tekee myös kestopigmentointeja sekä muita kosmetologipalveluja. Sijainti on Tamperen keskustassa. 
Olen taas viime aikoina todennut sen, että ruuan suhteen yleinen sääntö, että "less is more" ei päde. Tämä koskee siis laadukasta ja puhdasta ruokaa. Usein menee niin, että kun lisään ruokaa valmennettaville niin homma alkaa toimimaan. Kroppa tiivistyy ja energiatasot nousee. Muistakaa siis syödä!!! Treenien suhteen menee usein toisin päin. Liikaa on liikaa ja vähemmälläkin kehittyy jolloin myös ehtii palautumaan. Jos kaipaat apua näiden suhteen niin koodia vaan tänne, info@thundertrainingnutrition.com.


Olen ollut aika passiivinen bloggaamisen suhteen viime aikoina. Se johtuu pääasiassa siitä, että yliopisto vie aikaa. Toinen syy on se, että tuntuu siltä että oma elämä on aika tylsä enkä tiedä jos kukaan jaksa lukea siitä :D No aika moni on jaksanut lukea tähän asti joten ehkä se on turha huoli :D Laittakaa postaustoiveita jos niitä on, otan mielelläni vastaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.